Osveta zbog 10 dana blokiranja auta na parkingu

Osveta zbog 10 dana blokiranja auta na parkingu Izvor: Pixabay

Svaki vozač se bar jednom u životu našao u situaciji da mu neko blokira put izlaska s parkinga ili mu jednostavno zauzme parking mesto.

Priča koju je objavio jedan radnik male firme u severnom Londonu, jedno je od najneverovatnijih svedočanstava o nevoljama sa parkiranjem, piše boredpanda.

Naime, u pomenutoj kompaniji svi zaposleni imaju svoje parking mesto koje ne plaćaju malo, nego čak 1.200 funti godišnje. Kad se dobrano plati svoje parking mesto, onda se očekuje da to zaista i bude naše parking mesto. No, ovom zaposlenom dogodilo se nešto što mu je nakon 10 dana dozlogrdilo.

"Čovek se parkirao na moje mesto gotovo 10 dana, iako ima mogućnost parkiranja na nekoj drugoj poziciji. Iako sam ja svaki dan stajao automobilom odmah iza njega i blokirao mu izlazak s parkinga, on je očito odlazio s posla kasnije od mene, jer ga nikad nisam video niti me je ikada zatražio da pomerim svoj automobil. Osim toga, ostavio sam mu desetine poruka na automobilu da me nazove, da porazgovaramo i da se pomeri s mog parking mesta i nikada nije reagovao", napisao je ljuti čovek kome je nakon 10 dana prekipelo, te je odlučio da se osveti "otimaču parking mesta".

Dogovorio se s bratom koji je otišao u Kanadu na mesec dana da mu pozajmi svoj automobil, a sa kolegom koji je dve nedelje na godišnjem da mu prepusti svoje parking mesto.

"Pričekao sam kasno uveče pa sam bratov automobil parkirao odmah iza svog parking mesta. Kontaktirao sam parking službu i dao im registraciju automobila svog brata kako bih mogao tamo ostati parkiran. Naravno, rekao sam im i da na parking mestu ispred nepropisno stoji crvena Ford Fiesta Zatec, te da u ponedeljak slobodno mogu doći da naplate kaznu prestupniku", objašnjava "parking osvetnik".

I kad se vratio u ponedeljak na posao, imao je šta da vidi. Zatekao je ljutog prestupnika kako objašnjava kontrolorima parkiranja da ne može da izađe s parkinga jer mu je blokiran prolaz. Oni su mu rekli da je parkiran na nedozvoljenom mestu, te da mora platiti 100 funti kazne.

"Njegov automobil je tamo stajao oko mesec dana i platio je oko 2.000 funti kazne. Da, neverovatno je da čovek nije pronašao način ili me kontaktirao da ja pomerim bratov automobil kako bi on izašao s parking mesta na kojem ne sme biti, no čovek je očito idiot", napisao je "parking osvetnik" koji je zadovoljno dočekao svoju osvetu, piše Večernji.

Tagovi: parking , Auto , osveta

Komentara 16

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Jea

Reveng park

10 1

Mare

Ja pre neki dan parkirao isto tako iza lika koji je zauzeo parking mesto nase firme, i sve ga cekam da se popne da me zamoli da sklonim auto ne bih li ga izribao sto parkira gde ne sme. Medjutim, sidjem ja u pauzi dole, kad ono moj auto izmesten 2m od mesta gde je bio?! Neko ga je podigao i preneo da bi doticni mogao da izadje? Haos.

48 0

Kole

A mogao si i na klocnama da ga zatekneš.

35 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo