Još novih grafita sa pretećim porukama Mariniki Tepić

Još novih grafita sa pretećim porukama Mariniki Tepić Izvor: N1
Grafit u Ulici kneza Miloša

Na centralnim beogradskim ulicama osvanuo je veći broj novih grafita sa pretećim porukama upućenim narodnoj poslanici Marinike Tepić, saopšteno je iz Nove stranke.

Nova stranka ističe da je Marinika Tepić već dva meseca meta, kako navode, orkestrirane harange fašističkih organizacija, paraorganizacija i pojedinaca, a direktne pretnje smrću već je prijavljivala nadležnim organima.

Ipak, već više od mesec dana nadležna jedinica MUP ne odgovora na zahtev da se izvrši bezbednosna procena rizika ugroženosti njenog života, navodi Nova stranka.

Izvor: Nova stranka

Nova stranka ističe i da u ovom slučaju ne radi samo o Mariniki Tepić, već o svakom građaninu i njegovom osnovnom pravu na slobodu, sigurnost i izražavanje stavova.

“Zato zahtevamo od nadležnih državnih organa da postupe prema zakonu i spreče fašizaciju našeg ionako krhkog, postkonfliktnog društva”, poručuje se u saopštenju.

Komentara 35

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ike

Dok ne zapale auto jedno dva puta ,ništa. ..!!!!

3 1

iVar

Ti isti sto to pisu sutra su na braniku vlasti. SNS mora da im piri u ledja svom tom fasistickom i nacionalistickom sljamu - to je njihova vojska trenerkasa koja izlazi na ulicu ili ostane kuci kada treba. To su ti momci za mala nocna rusenja i pretnje po birackim mestima. Ko je fasisti Vacicu dao mesto u drzavnoj upravi i priliku da docekuje fasisticki sljam Evrope u institucijama ove banana drzave?!

33 1

Leana

A gde je sad, vrli nam, ministar policijski? Ili se ovo njega ne tiče? Il' mu se može, onako, baš napredno!

42 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo