Vinjales još dve godine u Jamahi

Španski motociklista Maverik Vinjales, trećeplasirani u prošlogodišnjem Moto GP šampionatu, produžio je ugovor sa Jamahom na još dve godine.

Maverik Vinjales Izvor: Mirco Lazzari gp, Getty Images Sport
Maverik Vinjales

- Srećan sam što sam produžio ugovor sa Jamahom na još dve godine. Sjajna je stvar za tim i za mene što smo objavili ovako nešto u ranoj fazi godine, jer nam pruža potreban mir. Veoma sam zadovoljan ovom odlukom, imam mnogo poverenja u Jamahu i srećan sam što je ono obostrano. Nastavićemo da radimo naporno i damo maksimum na svim trkama - rekao je Vinjales povodom novog ugovora.

Zadovoljstvo nije krio ni timski direktor Lin Džarvis.

- Veoma sam srećan što smo postigli sporazum sa Maverikom da nastavi da vozi za Jamahu. Činjenica da će ostati sa timom još dve godine je fantastična. Zajedno možemo da ostvarimo zajednički cilj u Moto GP šampionatu, a to je trofej. Čim je došao pokazao se kao značajno pojačanje za tim. Prošla godina nije bila laka, ali ostvario je tri pobede, od čega 500. za Jamahu u prvoj godini vozeći za nas. Bio je treći u generalnom plasmanu što je takođe impresivno. Maverik je još mlad i vidimo veliku budućnost sa njim u Moto GP.

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Zarko

Pa, mozda bi i mogli da se nadate da cete osvojiti sampionat, kad ne bi bilo Markeza...

9 8

niko

Bolje da ste Zarka prebacili

16 0

* Sva polja su obavezna