Stefanović: Bestijalna kampanja protiv Vučića oko Ivanovića

Stefanović: Bestijalna kampanja protiv Vučića oko Ivanovića Izvor: Tanjug/Tanja Valič

Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović optužio je predstavnike opozicije da insinuacijama da je predsednik Aleksandar Vučić povezan sa ubistvom Olivera Ivanovića "crtaju metu na čelu" i Vučiću i njegovoj porodici.

Na stranačkoj konferenciji za novinare, Stefanović je rekao da se protiv Vučića vodi bestijalna kampanja i da se opozicija utrkuje u direktnim lažima da je on povezan sa ubistvom Ivanovića, dok se Vučiću oduzima pravo da u medijima kaže da sa tim nema nikakve veze i da nije uradio ništa loše.

Stefanović je za to optužio Dragana Đilasa, Sašu Jankovića, Dragana Šutanovca, Radu Trajković i Aleksandra Šapića da direktno povezuju Vučića sa ubistvom Ivanovića, iako nemaju nijedan dokaz za to.

On je dodao da je posebno neshvatljivo što o ubistvima u Srbiji govore Janković i Šutanovac jer su, kako tvrdi, u vreme dok su oni bili na vlasti po ulicama ubijani i novinari i građani koji su učestvovali na mitinzima protiv vlasti.

Funkcioner SNS-a je rekao da je vlast u Srbiji jedina koja je suštinski pokazala iskreno interesovanje da se otkriju ubice Ivanovića i da i dalje insistira da se srpski organi uključe i pomognu u istrazi.

"Žao mi je što ovi što prosipaju mržnju svaki dan protiv Vučića u svojim saopštenjima ne traže dodatnu istragu i što ne vrše pritisak na međunarodne organe da se ubice pronađu i kazne", rekao je Stefanović koji je i ministar unutrašnjih poslova Srbije.

Komentara 290

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Sremac

Da li se "Dr. Nebojsa" boji da izadje pred novinarima bez armada botova? I to je jedan ministar policije i nacionalne bezbednosti jedne navodno demokratske zemlje?

19 1

Shlosser

Pogledajte i pročitajte. Ovo je ministar policije. Da li se osećate sigurno u takvoj zemlji? A onda upamtite. Da ubuduće budemo pametniji, manje lenji i uvređeni kada dođe dan izbora. I da ne dozvolimo da sigurnost svih nas bude u rukama ovakvih. I da ne dozvolimo da naša budućnost zavisi od ovakvih i njima sličnih.

35 1

Bane

Bestijalno je ovo što vi radite na čelu sa vašim vučićem, ni jedno ukazivanje na laži, drskost, bahatost, bezobrazluk, lopovluk, javašluk, ..... ne može biti bestijalno.

29 7

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo