Srbija sa Prištinom ne razmenjuje informacije o Ivanoviću

Srbija ne razmenjuje nikakve informacije ni sa kim ko na Kosovu vodi istragu o ubistvu Olivera Ivanovića, kaže ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodaje da od kosovskih policijskih snaga Srbija nije ni tražila informacije.

Izvor: N1

Stefanović ponovo traži od Euleksa da kaže šta se dešava u istrazi i da Srbiju uključi u istragu.

“Ono što mogu da vam kažem da mi do sada nemamo saradnju u smislu razmene informacija sa KPS-om, odnosno sa Euleksom i Unmikom. Nemamo informacije o bilo čemu što stiže, dakle šta se dešava tamo vezano za istragu. Mi nemamo uvid ni u kamere, nemamo uvid u forenzičku istragu, nemamo uvid u potencijalne svedoke i njihove iskaze”, naveo je Stefanović.

MUP, kako kaže, može samo na teritoriji Republike Srbije da sprovodi jedan deo istrage koji može biti u vezi sa ubistvom Ivanovića.

“Ali bez svih tih elemenata, ta istraga ne može da bude potpuna. Nije isto kao kada imate sve ili bar najveći deo tih dokaza u ruci, pa ste mogli da odete da izvršite veštačenje i vozila, pa da kažete da li je vozilo pripadalo tom i tom, pa šta je put od tog do ne znam ovog, da li je to bilo ovo ili ono, to zaista u ovom trenutku ne mogu da kažem”, dodao je ministar.

A, iako je bilo očekivano da će se Tužilaštvo na Kosovu oglasiti jer su za danas najavili prve rezultate istrage o ubistvu Olivera Ivanovića, detalja još nema.

Kako N1 saznaje u Specijalnom tuzilaštva Kosova regionalni tužilac u Mitrovici Šućri Sulja nije sazvao konferenciju za štampu i o njenom održavanju javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Komentara 37

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Killahbull

Ovo, ono! Rečnik ministra policije. Vulin u džemperu i farmericama posećuje Dom vojske, Vučić se na dan sahrane sastaje sa veoma bitnim faktorom- Dodikom, Brnabić kleči na groblju skrhkana, putujući cirkus na KIM...cela država u rukama lopova, doktora Megatrenda, Vučićević je glavni novinar, a televizija Pink najgledanija...i dok nabrajam sve mi je gore, ja ovo nisam htela, ja ovo nikada nisam podržavala.

3 0

Dovla

Stefanovic je jedan nepismeni poltron koji je mup do te mere pretvorio u privatno ministrastvo sns a usput je naucio ove policijske izraze i samo ih vrti u krug kako bi izgledao pametnije, sramota za drzavu srbiju da ovaj megatrendovac uopste ima pravo da ovoliko bude na tv ekranima

15 0

Fratar iz Cipuljica

A da li razmenjuje informacije sa Zeljom, Veselinovicem i onim njegovim kafedzijom ? ? ?

16 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo