Nova prodaja Jugoremedije

Nova prodaja Jugoremedije Izvor: N1

Stečajni upravnik oglasio je novu prodaju zrenjaninske fabrike lekova Jugoremedija u stečaju, javnim prikupljanjem ponuda.

Vrednost fabrike lekova procenjena je na blizu 3,9 milijardi dinara. U imovinu Jugoremedije spada industrijski kompleks fabrike, pripadajuća oprema, jedan stan, 28 vozila, inventar…

Prodajom je uključena i intelektualna svojina – 21 žig za lekove, kao i parnica koja se vodi pred Privrednim sudom u Zrenjaninu za povraćaj dozvola za stavljanje 22 leka u promet.

Takođe, prodaju se i preparati koji predstavljaju lekove zaštićene robnim žigom, 9 komada, i 12 preparata koji predstavljaju generičke lekove za koje Jugoremedija poseduje kompletan tehnološki postupak.

Ponude se dostavljaju do 19. februara.

Za više informacija pogledajte portal eKapija.

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ojadjeni radnik

Pljacka Galenike i Jugoremedije(fabrika je bila vlasnik i Luxola, dobrog dela Medele,AIK banke, Niske pivare, Vetfarma,poslovnog prostora u Beogradu,poslovnog prostora u Nisu) i sadasnjih 26 miliona eura dugovanjapredstavljaju najvece pljacke u srpskoj farmaceutici, i zasigurno ce jednom biti izucavane kao primeri podrivanja ekonomske osnovice drzave i drustva.Istraga je u toku, pocinilac nepoznat!

5 1

rasina

Ajde Ribar kupi vec jednom. Dosta je pala cena!

1 1

bivsi

Moze i Deuric da kupi, i njegovih 40 razbojnika.

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo