Trajković: Izjava Vučića o meni kao što su bile o Oliveru

Trajković: Izjava Vučića o meni kao što su bile o Oliveru Izvor: N1

Srpska političarka sa Kosova i Metohije Rada Trajković izjavila je FoNetu da "jako poštuje" izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o tome koliku ona podršku ima u pokrajini, napominjući da su takve izjave davane i o podršci Oliveru Ivanoviću.

Reagujući na intervju Vučića današnjim Novostima, Trajković je ponovila da "jako poštuje izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, s obzirom na njegovu poziciju i mogućnosti da sazna koju podršku u narodu imam ja, i da ona iznosi 0,0001 odsto".

"Na žalost, realnost je da od takve podrške do Aleje velikana na Novom groblju je mali put", ocenila je ona.

"A narod, koji se okupio na ispraćaju ubijenog gospodina Olivera Ivanovića, koji je na isti način bio okarakterisan kao čovek bez političke podrške, je potvrdio koliko je on bio značajan za sve nas nas, Srbe na Kosovu i Metohiji", ukazala je Trajković.

Komentara 137

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

MiLLan

Vučićeve izjave su ispod svakog nivoa. Jednog dana će se sve ohladiti i postati prošlost, a on, kada bude prelistavao listu svojih glasno izgovorenih misli izrečenih tokom svojih mandata, sigurno će pocrveneti - i pored toga što je žarko želeo da sve to izgovori. Ostaće za večnost urezano, i upamćeno, da je jednu sjajnu ličnost i čoveka, Olivera Ivanovića, zakucao na stub srama, obeleživši ga kao izdajnika - i to samo nekoliko dana pre nego što je ovaj ubijen. Obeležio ga je, i tako unapred oprao krv s ubičinih ruku - i pre nego što je pucano na Olivera. Ko god da je počinilac - neka bude što pre pronađen. Jedino što je Vučiću još preostalo od političke težine je koncentracija pregovaračkog kapaciteta za Kosovo. Možda sada misli da će Oliverovim ubistvom narod iz straha prići njemu. Videćemo. Inače, veoma je intrigantno to što je Ivanović ubijen baš u trenutku kada je Međunarodna zajednica pritisla kosovske vlasti da uspostave specijalni sud za ratne zločine. Ubistvo Ivanovića se veoma zgodno "namestilo" u toj priči jer, u svetlu trenutne osude međunarodne zajednice, kosovska vlada u ovom momentu deluje kao "prirodan" i "logičan" krivac. Lep triler, po sistemu - da se vlasi ne sete.

0 0

Duci

Spon Vucica kako se Njemu crta meta je smesna jer kad On optuzuje to slusa i vidi 80% nacije jer ne silazi sa meinstrim kanala. Njegove optuzbe su 100000x teze nego kada to izjavi neki njegov neistomisljenik na Tviteru. Uostalom On to radi kroz celu svoju politicku karijeru,huska jedne ljude na druge. Covek sa gramom mozga se seca SVEGA sto je Vucic izjavljivao tokom karijere!!!

24 0

Krah

Sunovrat jedne politike koja je Srbiju dovela do ivice ambisa. Rešenje je u koncentrovanoj Vladi eksperata koji nisu stranački organizovani. To podrazumeva i ostavku AV.

29 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo