Vučić: S Trajkovićem 30. januara, propust u organizaciji

Vučić: S Trajkovićem 30. januara, propust u organizaciji Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa Momčilom Trajkovićem iz Spskog nacionalnog foruma u utorak, 30. januara, u Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju iz Predsedništva, došlo je do propusta u organizaciji sastanka tokom boravka Vučića na Kosovu, uprkos, kako je rečeno, želji Vučića da čuje mišljenje svih relevantnih predstavnika srpskog naroda na KiM.

Podsećamo, Momčilo Trajković iz Srpskog nacionalnog foruma je uputio otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pošto nije došlo do njihovog susreta, iako je, kako tvrdi, bilo dogovoreno da se razgovor organizuje u subotu, prilikom boravka predsednika Srbije u Gračanici.

On tvrdi da su njegove namere bile dobronamerne i da je želeo da Vučić sasluša njegovo mišljenje o stanju na Kosovu i Metohiji. Trajković je podsetio Vučića da je i Oliver Ivanović "na vreme ukazivao da stanje na Kosovu i Metohiji nije onako kako ga predstavljaju Vučićevi izabranici", kao i da je i on (Trajković) više puta o tome govorio.

A kakvi su utisci građana na Kosovu, dan nakon posete Aleksandra Vučića, pogledajte u videu:

Izvor: N1

Komentara 101

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Poca

Da li stvarno neko veruje da je AV toliko neobavešten o svemu što se događa i radi na KIM. Ne prvite nas toliko naivnima ovakvim izjavama!!!Preteraste ga !!!!

10 119

Ortodox -- paradox

Jel' dama sa kačketom dobila kozu, traktor, ili najnoviji ferari?!!

8 97

maki

Dobro je da ce se Trajkovic sastati sa Vucicem. To je dobro, pre svega, za Srbe sa KiM. Vazno je da se istina prikaze iz svih uglova. To moze da utice, izmedju ostalog, i na resavanje postojecih problema, koje imaju Srbi na KiM.

101 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo