NUNS: Ugrožena bezbednost Dragana Janjića

NUNS: Ugrožena bezbednost Dragana Janjića Izvor: N1

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvalo je nadležne organe da preduzmu mere protiv pojedinaca koji na društvenim mrežama otvoreno pozivaju na linč Dragana Janjića, potpredsednika NUNS-a i glavnog i odgovornog urednika novinske agencije Beta.

Kako je NUNS saopštio, bezbednost Dragana Janjića je direktno ugrožena jer se na pojedinim fejsbuk stranicama nude podaci o njegovoj adresi stanovanja, a hajka je indikativno pokrenuta sponzorisanom objavom, što govori da se radi o organizovanoj kampanji protiv njega.

"NUNS smatra da je za ugrožavanje bezbednosti Dragana Janjića saodgovoran i Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, koji je na konferenciji za medije, nakon ubistva Olivera Ivanovića, prozvao, između ostalih i Janjića", navedeno je u saopštenju.

Direktan povod za pretnje Janjiću bila je njegova ocena da je ubistvo Olivera Ivanovića politički motivisano.

Tagovi: Dragan Janjić , NUNS

Komentara 40

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bole

Nije prijatno kada neko Janjica etiketira kao kandidata za Aleju velikana a u cetvrtak je jedan mucenik polozen u tu Aleju posle jesenje kampanje u kojoj je etiketiran kao izdajnik od strane onih koji sada liju krokodilske suze. Krokodilima inace suze oci dok gutaju svoj plen

7 0

Jovan Ilić

Ne daj se druže! pretnja je ozbiljna ali dolazi od kukavica koji se osmele samo u krdu. Kao što vidiš iz reakcija -nisi sam.

13 2

Prof. dr R O T

Vucicu nije problem da oznaci svoje neprijatelje!

28 114

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo