Jakšić: Vlast u Beogradu nosi Olivera Ivanovića na duši

Jakšić: Vlast u Beogradu nosi Olivera Ivanovića na duši Izvor: Medija centar Beograd

Do juče su pljuvali Ivanovića da je zver i izdajnik, sad ga sahranjuju u Aleji zaslužnih građana, kaže za DW političar Marko Jakšić, član Predsedništva pokreta Srba s Kosova Otadžbina. Čuo sam iz nezvaničnih izvora da se Oliver ozbiljno plašio za svoj život i da je on sa imenima otišao gore i rekao predsedniku, ali sve je ostalo na rečima, navodi.

"Do juče ste pljuvali Olivera Ivanovića da je zver, da je razbijač, da je izdajnik, a sad ga sahranjujete u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Ta malicioznost, ta zajedljivost, taj sarkazam jednostavno sve govori. Ne možete tako da radite, ljudi nisu stoka da se tako ophodite, da ih tako žestoko pljujete, da ih gazite. Od njih napravite pokretnu metu, a onda kad budu ubijeni, onda od njih pravite heroje i zaslužne građane. To je ispod svakog nivoa", rekao je Jakšić za DW.

Jakšić kaže da, imajući u vidu dosadašnje iskustvo, misli da će teško da se razreši to ubistvo.

Mitrovica je danas postala Kolumbija, jako opasno mesto za život, kaže Jakšić i dodaje da je činjenica da narod nije zadovoljan bezbednošću.

Ne možemo da se otmemo utisku da je sadašnja vlast u Beogradu od njega napravila metu, ocenjuje Jakšić.

Podseća da nije bio istomišljenik Ivanovića, ali i na to da su zajednički branili ovaj grad, družili se: "I iz tog razloga mi je bilo muka slušajući ove stvari koje su pričane o njemu".

Ceo intervju pročitajte na sajt DW.

Komentara 166

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Kurajber Marko

Koga nema o njemu se sve dobo govori. Ostala nam je srpska lista koja cini sve da Sever Kosova ostane u albanskoj drzavi. Oni su se nafatirali i kad se Kosovo i Albanija ujedini oni beze kao zecevi u Srbiju.

3 0

ПЕРА ЛОЖАЧ

Лицемерје! Марко је управу, нажалост!

46 1

NERON

Pitam se kada ce ona Merkelova formirati vladu, valjda je pri kraju sa g-dinom Sulcom. Vreme je da sa Makronom krene i da se pozabavi Balkanom... inace u balkanskom buretu vec kljuca odavno!

51 6

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo