Roditelji držali decu vezanu lancima u podrumu kuće

Roditelji držali decu vezanu lancima u podrumu kuće Izvor: Tanjug / Riverside County Sheriff's Department via AP

Policija u američkoj državi Kaliforniji pronašla je dvanaestoro braće i sestara, starosti od dve do 29 godina, koje su roditelji držali zatvorene i vezane lancima u podrumu.

Policija je sprovela akciju nakon dojave koju je dobila od trinaestog deteta, jedne od sestara koja je uspela da pobegne iz podruma porodične kuće u Perisu, u okrugu Riversajd, jugoistočno od Los Anđelesa.

Roditelji trinaest žrtava, pedesetsedmogodišnji Dejvid i četrdesetdevetogodišnja Luiza Tarpin su uhapšeni.

majka, kalifornija, deca, turpin Izvor: Tanjug / Riverside County Sheriff's Department via AP

Žrtve su pronađene neuhranjene i u nehigijenskim uslovima. Delovalo je da su svi mlađi od 18, ali je naknadno utvrđeno da je sedmoro među njima punoletno.

Kako navode mediji, Dejvid Tarpin je direktor jedne privatne škole u Perisu. Bračni par je, pre nego što se doselio u Kaliforniju 2010. godine, živeo u američkoj državi Teksas.

Istraga o slučaju je u toku.

Tagovi: Kalifornija , podrum , deca

Komentara 10

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

PROKOPIJE

Utvrdice se da su clanovi neke sekte kojih u SAD ima raznih,pa su izvrsavali naredbe njihovih vodja.

30 4

Levi Levak

Gde? U 'okrugu Riversajd, jugoistočno od Los Anđelesa'. Lepo. Nakon što se ovde sprovedu mere za civilizacijsko unapređenje državnog uređenja ovako nešto će se možda desiti i kod nas. U međuvremenu ostaćemo primitivni i slepi kod očiju i nećemo umeti da svoju decu vaspitavamo kako treba. Država i socijalni radnici će nas i dalje učiti kako da našu decu vaspitavamo kako treba. Po potrebi oduzimaće nam i decu, kao što se to nedavno desi i G-đi Alečković.

35 45

Ljiljana

sta si ti uopste hteo ovde da kazes?Ako ne znas onda bolje cuti.Ovo ti nije debata o vaspitanju dece vec horor i uzas u jednoj razvijenoj demokratskoj zemlji gde je otac jos da zlo bude gore pedagog i direktor jedne privatne skole.Kako su uopste uspeli da tolike godine drze decu zatvorenu a da niko ne primeti?Ni skolstvo jer nisu isli u skolu,a ni zdravstvo pa zar bar nisu morali svi oni primiti neku vakcinu...Ovo je ugore od uzasa .Jadna deca

66 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo