Šutanovac: Možda se budemo zvali "Lista protiv Vučića"

Šutanovac: Možda se budemo zvali "Lista protiv Vučića" Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Lider Demokratske stranke i kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Šutanovac, izjavio je da se na beogradskim izborima bira tim koji može da napravi promene, a ne pojedinac.

Šutanovac je u intervjuu za Blic rekao da koalicija koja ga je kandidovala, ima stručnjake koji će od glavnog grada ponovo napraviti grad budućnosti. 

"Uložićemo veliku energiju da građanima predstavimo naša rešenja i naš tim, za koji već sada mogu da kažem da je najbolji. Naša koalicija kandiduje čitav tim stručnjaka koji će od Beograda napraviti ponovo grad budućnosti", rekao je Šutanovac. 

Šutanovac, koji je kandidat DS i Nove stranke za gradonačelnika, naveo je da je najvažnije da buduća koalicija koja će upravljati Beogradom ispuni obećanja data u kampanji, jer više ne sme biti neispunjenih obećanja. On je naveo da DS i NS razmišljaju da listu nazovu "Lista protiv Aleksandra Vučića" jer je, kako je ocenio, krajnje licemerno kada lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da demokrate ne vole Beograd. 

Dodao je da veruje da će sa Aleksandrom Šapićem, koji je takođe kandidat za gradonačelnika, razgovarati nakon izbora.

Šutanovac je danas u Gorckoj rekao da je aktuelna vlast učinila sve da oteža život beogradskim poljoprivrednicima, time što je smanjila subvencije po hektaru sa 12.000 na 4.000 dinara.

Izvor: FoNet

Komentara 50

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Ante

Ala si smislio.

0 1

Blagojčo

Naravno, Da, u skladu sa Zajedničkom vašom Platformom, n'est pa.

2 1

Vesna

U priči o BGD izborima , opozicija se sramoti objašnjavajući ko sa kim neće i ređe ko sa kim hoće. Imam posebno poštovanje za Vesnu Rakić Vodinelić. Potpuno privatno i profesionalno realizovana, stavila se u službu da koliko može pomogne opoziciji da uzdrma Vučića, bez očigledne namere da se lično pozicionira i profitira što je za svaki respekt. Vesna je redak primer osobe koja u BGD izborima radi za opštu korist.

13 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo