Zoran Živković i Marija Janjušević gosti Novog dana

Zoran Živković i Marija Janjušević gosti Novog dana Izvor: N1

Novi dan u temi jutra o zahtevima opozicije RTS-u sa narodnim poslanikom Zoranom Živkovićem i Marijom Janjušević iz Dveri.

Predstavnici 13 opozicionih organizacija podneli su RTS i Regulatornom telu za elektronske medije zahteve u kojima traže da te javne institucije počnu da poštuju zakon i medijske standarde.

Opozicija smatra da javni servis favorizuje vladajuću političku stranku i zato traži sastanak s Upravnim odborom RTS-a, čija bi tema bila ravnomerna zastupljenost svih političkih aktera u predstojećoj izbornoj kampanji. O tome u temi jutra govore narodni poslanici Zoran Živković, predsednik Nove stranke i Marija Janjušević iz Pokreta "Dveri".

Aktuelnosti o kojima piše dnevna štampa komentariše noviinar i radio voditelj Darko Mitrović.

Čekanje majstora usred „nedođije“ zbog probušene gume, pogađanje oko cene, diskutabilni kvalitet usluge i slične iritirajuće pojave koje neminovno prate iznenadni kvar na automobilu, bili su neki od motiva za pokretanje mobilne aplikacije koja se zove Mile Cvik, koja je proceduru pružanja pomoći na putu učinila jednostavnom.

Na koji način ova aplikacija funkcioniše i kako nam može pomoći kada se nađemo u nevolji u saobraćaju, reći će nam Vladimir Šijaković, koji ju je osmislio.    

Naša gošća biće i kantautorka Ana Ćurčin koja kao predstavnica Srbije učestvuje na ovogodišnjoj Evropskoj muzičkoj konferenciji "Eurosonic 2018" koji se održava u holandskom Groningenu. Reč je značajnoj muzičkoj platformi koja između ostalog ima za cilj kulturološku razmenu unutar Evrope.

Komentara 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo