Palma: Dačić je "drugi Tito", trajaćemo još sto godina

Palma: Dačić je "drugi Tito", trajaćemo još sto godina Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Predsednik stranke "Jedinstvena Srbije" Dragan Marković Palma ocenio je da je koalicija JS i Socijalističke partije Srbije "mali šraf" bez kojeg Beograd ne bi izgledao kako danas izgleda, a ocenio je i da je lider SPS Ivica Dačić "drugi Tito u Srbiji".

Marković je na sednici beogradskog odbora SPS-a kazao da bez te koalicije u Srbiju ne bi dolazili investitori.

"Mi smo koalicija koja ne laže, i koja nikada nije izdala svoje građane i Srbiju. Mi smo državotvorna, a ne kumovska koalicija i trajaćemo bar još 100 godina", rekao je Marković.

Po njegovim rečima, koalicija SPS-JS ima najboljeg kandidata za gradonačelnika, Aleksandara Antića koji "ima veliko iskustvo, zna kako se dovode investitori, nema nijednu mrlju. Otkad je on ministar rudarstva i energetike, nije bilo dana, a da Srbija nije imala struju", kazao je Marković.

On je naveo da će se koalicjija SPS-JS boriti za socijalnu pravdu, zapošljavanje, a protiv "bele kuge", da će posebno voditi računa o penzionerima.

"Danas je situacija u Beogradu bolja nego ranije, ali će biti još bolja kada mi pobedimo na izborima. Ovo nisu izbori za predsednika Srbije, već za budućnost Beograda, a mi imamo najboljeg kandidata", ponovio je Marković.

Komentara 98

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dragorad

Tesko nama sa vama , jedini spas za nas je " tamo negde daleko" sto dalje od ovih lezilebovica koji vec decenijama zive na racun osiromasenih gradjana Srbije. Blago onom ko vas nema.

4 0

Mihajilo

Nastavi da kopas ugalj!!!

6 0

Attempt

Za tebe 2000 din

5 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo