Pokreće se istraga protiv pljačkaša nakita iz hotela Ric

Pokreće se istraga protiv pljačkaša nakita iz hotela Ric Izvor: THOMAS SAMSON / AFP

Parisko tužilaštvo pokrenuće istragu protiv tri osobe, osumnjičene za pljačku nakita velike vrednosti u luksuznom hotelu Ric u Parizu.

Tužioci će pokrenuti sudsku istragu koja će biti usmerena na povezanost osumnjičenih s organizovanim kriminalom, na zaveru u krivičnom delu, krađu i oružanu pljačku, navodi Asošiejted pres. 

Grupa lopova, od kojih su neki bili naoružani, upala je u sredu u luksuzni hotel Ric u Parizu i ukrala nakit vredan nekoliko miliona evra. Policija je u međuvremenu pronašla sav ukraden nakit

Iako je pljačka bila neuspešna, ona je pokrenula pitanja o bezbednosti jednog od najprestižnijih kvartova na svetu, gde se nalaze i francusko Ministarstvo pravde, skupoceni butici i hotel Ric iz 19. veka.Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

grandiozo

Stradanje nevinih civila u Srbiji rukom zločinca Haradinaja nije pokrenulo francusko tužilaštvo na principijelnu meru izručenja Srbiji kao nepristrasna mera fr.pravosuđa postupajuči pravedno i po zakonu,već je dželata posle dramatićnog hapšenja vrlo brzo oslobodilo krivice i dozvolilo mu da se kao lazni heroj vrati u državu Srbiju konkretno na Kosovo i bude izabran za premijera dok u slučaju lopova koji su pokrali neku bezvrednu vrednost u odnosu na izgubljene živote,tužilaštvo postupa po pravdi i zakonu kako i dolikuje svakoj uredenoj državi i sprema im ozbiljnu kaznu,znači za ubicu srpskih civila sloboda,a za lopove debela robija.

1 0

Duka

Ko se nije napio Sene, taj je večno trezan bio... Ah braća naša šaraju podzemljem Pariza, ponovo će Srbin postati kralj grada svetlosti!

0 0

grandiozo

Možeš da pobiješ koliko god nevinih ljudi,tužilaštvo ne reaguje ali dirneš li novac u Francuskoj to je smak sveta

2 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo