Ministarka naložila - vanredna inspekcija na Ibarskoj

Ministarka naložila - vanredna inspekcija na Ibarskoj Izvor: N1

Republički inspektori za državne puteve obišli su u vanrednom nadzoru Ibarsku magistralu (državni put I B reda 22) kod Ljiga, kako bi proverili stanje saobraćajne signalizacije na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u Srbiji.

Inspektori su naložili kineskoj kompaniji "Šandong haj-spid grupi", da organizuje stalna dežurstva radi uklanjanja blata, koje mehanizacija i kamioni sa gradilišta na Koridoru 11 kod tunela Brančić nanose na put, saopštilo je resorno ministarstvo.

Naložili su i da se redovno održavaju i pojačaju privemeni saobraćajni znaci, koji upozoravaju vozače na blizinu gradilišta, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobaćaja i infrastrukture.

Inspektori su kontrolisali i horizontalnu i vertikalnu saobraćajnu signalizaciju na Ibarskoj magistrali od Ljiga do Užica. 

Naložili su Putevima Srbije da pojačaju održavanje signalizacije na celoj trasi ove saobraćajnice, u cilju veće bezbednosti učesnika u saobraćaju. 

Sve to je urađeno po nalogu ministarke građevinarstva, saobaćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, dodaje se u saopštenju.Komentara 31

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Lefty

To bi trebao da bude redovan posao ministara, da proveravaju svoje potčinjene. Pa ako im nadju propust zna se. A nam je to vest za novine.

9 1

Vendetta

Živim za dan kad će neki u lancu izvodjača radova da “pukne” pa Gosodju Ministarku malo podseti da se ne pravi “ kod tetke” ! Jer, notorna je istina da se , stranih kreditora radi , posao , formalno, da steancima , a onda se kao izvodjaći , pod izvodjači , ubace domaće firme preko kojih se izvlači lova za “dvorsku svitu”. I to , ne na kraju, kad se plaćaju poslednje obračunate situacije , nego odmah ! I onda , nema za plate , nema za matrijal , pa se asfaltira tanko, tek da se zacni! A tek projektovamje ! Na trasi Ljig-Čačak , nema 500m a da je po projektu! Sve je popravljamo i menjano na licu mesta ! Jer i projektanti su “ stručnjaci” - CIP, Kosovoprojekt.... Pa tunel Šarani je produžen za skoro 50m ! A i dete golim okom vidi da ona visoka zaseka , posle prve kiše ima da se sruči! Zasek u mekoj zemlji , pod uglom od 60stepeni !!!

16 0

Milke

Evo jedan predlog ministarki; Umesto 'jupol'om za horizontalnu signalizaciju pocnite da koristite farbe koje imaju reflektivna svojstva. Znam da ce neko ostati kratak za koje milionce ali boze moj.

10 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo