Dveri: Idemo kod DJB, razgovor ne znači dogovor

Dveri: Idemo kod DJB, razgovor ne znači dogovor Izvor: Logo

Pokret Dveri saopštio je da će se odazvati pozivu pokreta Dosta je bilo na razgovor o beogradskim izborima uz napomenu da to ne znači i prihvatanje saradnje.

Iz Dveri je agenciji Beta rečeno da će tokom sledeće sedmice, na sednici predsedništva tog pokreta, biti doneta odluka o načinu izlaska na beogradske izbore i da u ovom trenutku nije poznato šta će biti odlučeno. Naveli su i da su do tada otvoreni i za razgovore sa kompletnom opozicijom. 

"Uvek smo spremni sa razgovor sa kolegama iz opozicije iako postoje brojne političke i ideološke razlike ali to ipak nije dovoljno za saradnju", naveli su iz Dveri uz napomenu da je "jedno razgovor a drugo dogovor". 

Pokret DJB pozvao je na razgovor o beogradskim izborima pokret Luke Maksimovića Belog, Dveri i Inicijativu Ne da(vi)mo Beograd koje, kako su naveli, smatraju istinskom opozicijom. 

Potom je Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd zahvalila DJB na pozivu za razgovor o saradnji na predstojećim lokalnim izborima u Beogradu i na svom Tviter nalogu objavila da će nastupiti samostalno, a saradnju je odbio i Beli.


Komentara 30

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Penzioner

Jedina prava opozicija! Podrska! Bravo za spremnost da razgovarate! Podrzavam i zalim zbog odbijanja Belog i NDBG

12 2

Marko

Šteta što su Beli i NDBG odbii. Ova četvoročlana koalicija bi rasturila u Beogradu.

24 2

Sneza

Dveri su jedina stranka koja javno kritikuje vlast a propagira zdrave vrednosti ovog drustva koje ne postoje zahvaljujuci ovoj vlasti nikakvoj i nikad goroj

23 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo