Preletačević o pozivu DJB: Nismo zainteresovani za razgovore

Preletačević o pozivu DJB: Nismo zainteresovani za razgovore Izvor: N1

Pokret Beli Preletačević je na svom Fajsbuk nalogu objavio je da nisu zainteresovani za razgovore o saradnji na beogradskim izborima, nakon poziva koji je uputio DJB tom pokretu, Dverima i Inicijativi Ne davimo Beograd.

Preletačević je zahvalio na pozivu.

Prethodno se na svom Tviter nalogu oglasila i Incijativa Ne davimo Beograd, koja je navela da će, ipak, da nastupi samostalno na beogradskim izborima.

Pokret Dosta je bilo je pozvao, kako je naveo, "istinske opozicione političke organizacije" - pokret Luke Maksimovića-Belog, Dveri i Ne davimo Beograd na razgovore o beogradskim izborima.

Iako postoje velike ideološke razlike, često dijametralno suprotne pozicije među ovim političkim organizacijama, iako se razlikujemo po mnogim pitanjima, DJB prepoznaje da se radi o poštenim ljudima koji žele istinsku promenu, demontažu partijske države i izgradnju uređenog društva koje će raditi u interesu svih građana, naveo je ovaj pokret.

Komentara 153

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

AVe

Kad se klovnovi uzive u ulogu i pomisle da je fiktivna licnost koju tumace stvarna... uostalom vec imamo jednog takvog na vlasti.

7 0

Vuk

Mislim da narodu uopšte nije do zezanja. Od muke je pristao na bilo sta ali polako sve dolazi na svoje. Nije Srbiji potreban šund već poštenje i profesionalizam.

10 0

Bruka

Ovaj omladinac je takva botina!

37 109

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo