Zemana na biralištu napala polugola aktivistkinja

Zemana na biralištu napala polugola aktivistkinja Izvor: Tanjug/Hynek Beran/CTK via AP

Češkog predsednika Miloša Zemana danas je tokom prvog kruga izbora za predsednika Češke umalo oborila Ukrajinka obnaženih grudi koja mu je prišla na biralištu u Pragu uzvikujući "Zeman Putinova drolja", a istu poruku ispisanu belom bojom na golim grudima pokazala je svima.

"Sekstremistička" aktivistkinja čekala je da Zeman dođe na biralište sakrivena među novinarima. Kada je predsednik Češke prišao stolu i komisiji na biralištu da se legitimiše, hitro se provukla kroz obezbeđenje, skinula košulju i pokazala poruku na golim grudima, uzvikujući "Zeman je Putinova drolja". 

Iznenađenog predsednika, koji ima problema s hodanjem i ravnotežom zbog teške neuropatije u nogama, umalo je oborila, a na nju su se odmah bacili Zemanovi telohranitelji, oborili je na zemlju, uvili u ćebe i odveli, dok su dvojica telohranitelja izvela Zemana s birališta.

Aktivistkinje Femena preuzele su odgovornost za sekstremistički napad Ukrajinke Anželine Dijašove na Zemana i na svom sajtu objavile poruku Česima da "glasom za večito pijanog Zemana daju glas njegovom makrou iz Kremlja, Vladimiru Putinu". 

Predsednik Zeman vratio se na biralište posle nekoliko minuta i rekao da je mu je čast što ga je napala aktivistkinja grupe Femen jer se našao u dobrom društvu pošto su napadale i papu.


Tagovi: češka , Miloš Zeman , Femen

Komentara 6

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Chale

Pa što beži od nje?! Mesto da je pomazi...samo nam je ljubav potrebna...

4 0

Sorosgirls

Ne znam na kojim li su supstancama te Ukrajinke iz Femena ali da je doza prevelika to je jasno.

11 22

Bisenija

Zamislite šta bi bilo da našim vodjama to uradi neka? Bio bi drzavni udar!

35 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo