Ne davimo Beograd: Hvala DJB, ali izlazimo samostalno

Ne davimo Beograd: Hvala DJB, ali izlazimo samostalno Izvor: N1

Inicijativa Ne davimo Beograd se na svom Tviter nalogu zahvalila Pokretu Dosta je bilo na pozivu za razgovore o saradnji na beogradskim izborima i navela da će nastupiti samostalno. Dodali su da će nastaviti saradnju po pitanju kontrole izbornih uslova.

Pokret Dosta je bilo je pozvao, kako je naveo, "istinske opozicione političke organizacije" - pokret Luke Maksimovića-Belog, Dveri i Ne davimo Beograd na razgovore o beogradskim izborima.

Iako postoje velike ideološke razlike, često dijametralno suprotne pozicije među ovim političkim organizacijama, iako se razlikujemo po mnogim pitanjima, DJB prepoznaje da se radi o poštenim ljudima koji žele istinsku promenu, demontažu partijske države i izgradnju uređenog društva koje će raditi u interesu svih građana, naveo je ovaj pokret.

"Građani i građanke zaslužuju mogućnost izbora drugačijih gradskih politika, da podrže listu koja na izbore izlazi prvi put, sa programom u čijoj su izradi i sami učestvovali. Nastavljamo saradnju na kontroli izbornih uslova. Na lokalne izbore izlazimo samostalno", navodi Inicijativa.Komentara 44

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

grandiozo

Matematika je vrlo prosta,ko ne želi jednu kolonu taj je sa Vucićem,ne vidim smisao izlaženja izolovano i samostalno.

0 0

Гркуапсу

Већ виђено. Још један у низу "покрета", "експертских група", удружења грађана и сл. којима "није битна политика", и "не припадају ниједној политичкој странци" док не пређу цензус. Онда, по већ опробаном рецепту "почиње игранка".

5 4

Blagojčo

A, tek, Ovi, V. Igoovil "Mizerables", a.

4 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo