Novi dan o tome šta će se dešavati na tržištu nekretnina

Novi dan o tome šta će se dešavati na tržištu nekretnina Izvor: N1

U temi jutra govorimo o tržišu nekretnina u 2018. godini. U prethodnom periodu usvojen je Zakon o stanovanju, popisani su nelegalno izgrađeni objekati, agenti za nekretnine danas moraju da imaju licence. Međutim, broj stambenih kredita se ne uvećava, što prema oceni ekonomista, ne doprinosi rastu ekonomije generalno.

Posle pada cene kvadrata u 2016. godini i poskupljenja u 2017-oj, analiziramo šta će se dešavati na tržištu nekretnina u ovoj godini. Naša gošća je agentkinja za nekretnine Kaća Lazarević.  

Marija Vučić, novinarka Mreže za istraživanje kriminala i korupcije "Krik", gošća je sa kojom listamo štampu.

Ovog vikenda u beogradskom Domu omladine održava se četvrti po redu Mrnjau Fest - sada već poznata manifestacija za ljubitelje mačaka. Mace će se takmičiti za prestižne WCF nagrade, a ljubitelji će moći da se informišu o interesantnim rasama putem prezentacija i direktno od odgajivača. Biće i udomljavanja, interesantnih programa za decu, a detalje ima Simonida Zorić Jančić, kreativna direktorka Mrnjau Festa.

U Beogradskoj filharmoiji maišani će moći da uživaju koncertu pod nazivom "Hari Poter i kamen mudrosti". Gošća Novog dana tim povodom je Jelena Milašinović iz Beogradske filharmonije.

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Wagner

Pitanje za gosp.Lazarevic-koliko je poverenje u bankarski kreditni sistem posle prevare zvane CHF?

13 5

Sud

Banke nisu prijatelji.

8 2

Mesi, mesi nece nista da ti fali

To sto je neko neupucen u rizik promene kursa nije krivica banaka. Bilo je lepo dok je kamata bila niska, ali kada se kurs promenio, pocelo je da boli. Poslovna sposobnost se stice punoletstvom, a informisanost ucenjem. Zamisli da odes na pijacu, kupis paradajz, koji ti se posle par dana ne dopadne. Kome da se zalis, prodavcu?

5 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo