Zatvori

Karić sa SNS-om na izborima: Novi Beograd biće Vol Strit

Karić sa SNS-om na izborima: Novi Beograd biće Vol Strit Izvor: N1

Pokret Snaga Srbije (PSS) - Bogoljub Karić će na lokalne beogradske izbore ići zajedno sa Srpskom naprednom strankom, što je dogovoreno na današnjem sastanku funkcionera dve partije u sedištu SNS-a, saopšteno je iz PSS.

Kako je objašnjeno PSS učestvovaće na zajedničkoj listi "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd", jer je vladajuća koalicija "ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji".

Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona, ističe PSS.

Ta stranka se zalaže i za to da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, "a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede".

"Sa politikom mira i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, Srbija će za pet godina iskoreniti nezaposlenost, plate će biti 1.000 evra, čime će se ispuniti najveći nacionalni i državni interes Beograđana i svih građana Srbije – da radi, gradi i da rađa”, poručuje PSS.

Komentara 175

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

ПЕРА ЛОЖАЧ

Ако нисте знали за кога да глкасате, ево га. Он има и хармонику, па ће бити и коло.

8 0

Стеван

Душан Калинић Можда сте и чули да је Боги нешто купио, али не верујем да сте чули да је нешто платио !!!

7 0

Padaj silo i nepravdo

"Sad ću da vam objasnim kako. Sedimo nas dvoje, i bude tu i neki treći čovek. Ja ne znam da li je to tako, al' pretpostavljam - ja kažem: "a ja hoću da dam 800 evra, ali ja ne mogu da dam 800 evra, dozvoljeno je to. Evo ti, izvoli novac, molim te, plati za našu stranku".

6 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo