Karić sa SNS-om na izborima: Novi Beograd biće Vol Strit

Karić sa SNS-om na izborima: Novi Beograd biće Vol Strit Izvor: N1

Pokret Snaga Srbije (PSS) - Bogoljub Karić će na lokalne beogradske izbore ići zajedno sa Srpskom naprednom strankom, što je dogovoreno na današnjem sastanku funkcionera dve partije u sedištu SNS-a, saopšteno je iz PSS.

Kako je objašnjeno PSS učestvovaće na zajedničkoj listi "Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd", jer je vladajuća koalicija "ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i čitavoj Srbiji".

Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona, ističe PSS.

Ta stranka se zalaže i za to da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, "a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede".

"Sa politikom mira i stabilnosti koju vodi Aleksandar Vučić, Srbija će za pet godina iskoreniti nezaposlenost, plate će biti 1.000 evra, čime će se ispuniti najveći nacionalni i državni interes Beograđana i svih građana Srbije – da radi, gradi i da rađa”, poručuje PSS.

Komentara 175

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ПЕРА ЛОЖАЧ

Ако нисте знали за кога да глкасате, ево га. Он има и хармонику, па ће бити и коло.

8 0

Стеван

Душан Калинић Можда сте и чули да је Боги нешто купио, али не верујем да сте чули да је нешто платио !!!

7 0

Padaj silo i nepravdo

"Sad ću da vam objasnim kako. Sedimo nas dvoje, i bude tu i neki treći čovek. Ja ne znam da li je to tako, al' pretpostavljam - ja kažem: "a ja hoću da dam 800 evra, ali ja ne mogu da dam 800 evra, dozvoljeno je to. Evo ti, izvoli novac, molim te, plati za našu stranku".

6 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo