Ni Partizan, ni Zvezda - Ivanović ide u inostranstvo

Ni Partizan, ni Zvezda - Ivanović ide u inostranstvo Izvor: Clive Rose, Getty Images Sport

U proteklom periodu se spekulisalo u kom će klubu karijeru nastaviti odlični napadač Spartaka iz Subotice Đorđe Ivanović. Interesovali su se Partizan i Crvena zvezda, a klub sa severa Bačke se tim povodom i oglasio.

"Već nekoliko nekoliko dana traje prava borba oko toga u kojem će klubu svoju karijeru nastaviti napadač FK Spartak Ždrepčeva krv Đorđe Ivanović. Ponuda je mnogo, a Spartak drži cenu i strpljivo čeka najpovoljniju ponudu", stoji u saopštenju kluba iz Subotice. 

"Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor koji traje još 1,5 godina tako da nemamo potrebe sa žurimo bilo gde“, rekao je potpredsednik Spartaka Goran Drača i dodao:

"Nama se u proteklom periodu, osim Legije, čija je ponuda najozbiljnija, javilo i dva kluba iz Poljske, dva kluba iz Slovačke, po jedan klub iz Španije, Portugala i Belgije kao i jedan broj klubva iz Istočne Evrope i svi su zainteresovani za Ivanovića“.

"Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu ponude koja se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu. Spartak je na pragu da realizuje tri ozbiljna transfera svojih igrača tako da u nastavku sezone nećemo biti opterećeni finansiskim problemima. Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, a to je plasman u Evropu, može da se dogodi da neće biti dalje prodaje igrača jer bi svaka dalja prodaja mogla narušiti fizionomiju tima koji imamo. U svakom slučaju igrači mogu da idu iz kluba uz našu saglasnost i uz odgovarajuću finansijsku ponudu. Sačekaćemo nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, a u prvom redu ponudu Legije i nakon toga doneti najbolju odluku za naš klub. Prodaje igrača u bescenje neće biti“, istakao je Drača. 

Đorđe Ivanović ima 22 godine, a od početka sezone je u Superligi Srbije postigao 11 golova. Takođe je dobio poziv selektora Srbije Mladena Krstajića za azijsku turneju državnog tima u novembru, kao i priznanje za najboljeg igrača u polusezoni srpskog šampionata. 

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dragisa

Procice tamo kao ostali igraci koji su prerano otisli u inostranstvo.

7 2

ViDzej

Ma da, procvetaces u inostranstvu kao i mnogi klinci

8 1

IGOR

Pa nije bas klinac, mogao bi u inostranstvo. Mada bi igrač sam više voleo da je u Partizanu, što je dobra stvar.

0 0

* Sva polja su obavezna