Urgentni uz trubače preseljen u novu zgradu KC Niš

Lekari, sestre, bolničari, i svi zaposleni u Urgentnom centru na niškom Kliničkom su, uz pratnju trubača, prešli u novu zgradu. Direktor Urgentnog Miodrag Lazić kaže da takvom trenutku "dolikuje da bude praćen muzikom".

Izvor: YouTube/Južne vesti

Kao što se u Srbiji tradicionalno srećne prilike obeležavaju uz muzikante i zvuke duvačkih instrumenata, ali i bubanj koji je pojačavao ritam, zaposleni u Urgentnom centru izašli su iz stare zgrade, u kojoj su bili 70 godina, kaže doktor Lazić za Južne vesti.

Oni su, uz pratnju trubača, u koloni iz koje su virili mobilni telefoni koji su zabeležili trenutak, otišli do nove zgrade. U trenutku kada su prolazili kroz kompleks starog Kliničkog centra, muzičari su svirali "Leskovački zvižduk", a direktor ove službe kazao je da je baš na taj način zamišljao preseljenje u novi prostor.

"Odande smo krenuli s jednim impresijama, ovde došli sa jednom veselom muzikom. Kompletan Urgentni centar, svi radnici su došli ovde peške, u novi Klinički centar. Dolikuje ovakvom trenutku da uz muziku dođemo ovamo. To je bila moja neka zamisao", rekao je doktor Lazić.

Ostale klinike su, dodaje, preseljene ranije, dok je Urgentni centar poslednji prešao u novu zgradu, koju je predsednik Aleksandar Vučić i zvanično otvorio 17. decembra, iako ona još nema upotrebnu dozvolu.

Inače, direktor Urgentnog centra Lazić je zadovoljan uslovima u novoj zgradi, naročito što su iz prostorija od 300 kvadrata, kaže, prešli u 3.500 kvadratnih metara. " Već imamo pacijenata mnoštvo, tu i tamo ima kojekakvih sitnica koje treba da se urade, ali globalno sve je to super i sada ćemo mi da ga sredio da bude kako treba",  dodao je Lazić.

Komentara 52

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

mića

A u velelepnoj zgradi pacijenti i dalje kupuju lekove!

2 0

Profeaor u Penzinji

Koja muxika?

3 0

Svedok N1

S obzirom da se niko ne veseli od lekara i sestara vec sve u radnoj uniformi sa preostalim kesama u rukama (posto su stvari danima prenosili sami!!!) mirno krecu ka novom Urg.C. dal je nekom palo na pamet da je ovim lekarima dojadila ova parodija pa su hteli na ovaj nacin da naglase svoje nezadovoljstvo!? Svi komentari vezani su za pljuvanje po lekarima a svi dolazite kod istih trazeci pomoc!!!

6 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo