Izgoreo još jedan automobil u Nišu

Izgoreo još jedan automobil u Nišu Izvor: N1
Ilustracija

“Audi A6” izgoreo je u potpunosti noćas oko 3 časa u Pribojskoj ulici u niškom naselju Donji Komren, u požaru koji je, kako se sumnja, podmetnut, prenosi Blic.

To je deveti automobil koji je izgoreo od septembra prošle godine u Nišu.

Auto je bio parkiran na trotoaru nedaleko od kuće vlasnika a prema prvim pretpostavkama, poliven je benzinom i zapaljen.

"Slavili smo sinoć slavu Sveti Stefan. Legao sam da spavam oko dva časa iza ponoći kada je posle nekog vremena ćerka čula kako pucaju stakla pa me je probudila. Istrčao sam napolju i video da je „audi“ moga sina u plamenu. Već je ceo bio pretvoren u buktinju! Vatrogasci su došli zaista brzo, ali nisu mogli ništa da urade jer je izgoreo ceo za nešto više od pet minuta", priča Dragan Marković za Blic.

On nema dilemu da li je automobil poliven zapaljivom tečnošću i upaljen, ali navodi da ne zna ko bi mogao da stoji iza toga.

"Deset metara od vozila se mogao videti trag benzina koji je goreo. Verovatno su polili auto i spolja i iznutra a onda desetak metara dalje posuli po asfaltu pa zapalili i pobegli. Ne sumnjamo ni na koga, niti znamo ko bi i zbog čega uradio nešto ovako", kaće on.

U policiji je potvrđeno samo da je paljevina potvrđena i da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da je rad na slučaju u toku.

Komentara 17

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Bob Logičar

Džabe ste ih rotirali.

7 1

Apostol

Micia nemaš ti pojma novi načelnik je nislija.a to što je radio u pirot ne znači da je pirocanac

3 0

Micia

Nisam nišlija ali je pisalo da je načelnik iz Pirota postao načelnik u Nišu a načelnik iz Niša načelnik u Pirotu. Nije pisalo ko je gde rodjen. U svakom slučaju, to premeštanje levo – desno nije donelo uspeha. Mafija radi pa radi a Policija gleda i sleže ramenima

5 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo