Ljubiši Dikoviću odbijena viza za SAD

Ljubiši Dikoviću odbijena viza za SAD Izvor: N1info

Ambasada SAD u Beogradu odbila je da izda vizu načelniku Generalštaba Vojske Srbije Ljubiši Dikoviću zbog prisustva rusko-beloruskoj vojnoj vežbi u septembru prošle godine, piše list Danas.

Pozivajući se na neimenovane izvore bliske vlasti, list piše da su Amerikanci pozvali Dikovića da održi predavanje, a da su potom odbili da mu daju vizu.

U ambasadi nisu hteli da potvrde navode o odbijanju vize, pozivajući se na Zakon o imigraciji i državljanstvu koji zabranjuje komentarisanje pojedinačnih slučajeva u vezi sa izdavanjem viza.

Diković je prisustvovao vojnoj vežbi "Zapad 2017", tokom svoje posete Rusiji i Belorusiji od 14. do 20. septembra na poligonu Lužskij.

Komentara 76

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Nada

E. Natalija,pa zar necitas da general zeli.bas u tu. Ameriku koja nas je bombardovala . Vidi ako imasneku vezicu,paneka ide

2 3

zz

Nemojte tako! Zvace vulin tetku! Jest da je u Kanadi ali valjda je I to Amerika?

7 1

Natalija. J.

Srbi ??? Vi sto komentarisete generala Dikovica. Ko ste vi, jeste li vi srbi. Pravoslavni, volite otadžbinu i one koji otadzbinu brane, gdje vam je moral , šta ste vi ??? Sjećate li se možda ko nas je bombardovalo i ubio ljude, znate li vi sta je osiromašeni uranijum i koliko će još djece umrijeti od toga ? I jos se sve nastavlja, ko ste vi uistinu???

3 15

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo