Janković: Vučića ćemo vratiti u devedesete, gde i pripada

Janković: Vučića ćemo vratiti u devedesete, gde i pripada Izvor: Tanjug / Filip Krainčanić

Izjave Aleksandra Vučića već odavno u ozbiljnom društvu nisu za komentarisanje, jer i vrapci na grani znaju da on nikada ne govori istinu, izjavio je lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković povodom izjave predsednika Srbije da je Miroslav Mišković spojio Jankovića, Vuka Jeremića i Dragana Đilasa.

"U ovoj godini njega ćemo vratiti u devedesete, gde i pripada, a građanima ćemo vratiti njihovu državu, glavni grad, zemlju i dostojanstvo, rekao je Janković za Danas.

Govoreći o predstojećim beogradskim izborima, Vučić je u intervjuu za Večernje novosti rekao da se "najpoznatiji tajkun u Srbiji", kako je nazvao Miroslava Miškovića, hvali da je spojio Jankovića, Jeremića i Đilasa, kao što je nekada "pravio Vladu između demokrata i socijalista".

Komentara 80

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Beograđani, SPASAVAJTE

Beograđani imaju zadatak da glasaju za POŠTENE, KULTURNE i OBRAZOVANE Srbe koji će sprečiti ptetvaranje Beograda u tursko-arapsko šareno pazarište, za zabavu bogatih tajkuna !!

0 0

DN

Srbija je već uveliko u 90-im u još gorem izdanju, obračun kriminalaca po gradovima Srbije, vratili se kontroverzni "Biznismeni", kojima je Vučić obećao hapšenje ako se vrate, jer je izbore 2012 dobio na borbi protiv korupcije i kriminala ( od toga naravno ništa ) . Jedan od aduta u toj borbi bili su mu Đilas i Dinkić - G17 je u Vladi a Dinkić je av savetnik !!! A Janković hoće sa Đilasom da dobije izbore!!! Po komentarima svi vide osim njega da je bolje da je išao sam na izbore , kao novi čovek , nego sa bivšim članovima DS-a od kojih su neki postali najveći "Naprednjaci"...( prerušeni radikali )

9 1

Marija

Jankovic ne zna gde se nalazi i sta radi jer izgubljen je i u vremenu i u prostoru.

143 68

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo