Četvrta epizoda "Ubica mog oca" donosi nova uzbuđenja

Četvrta epizoda "Ubica mog oca" donosi nova uzbuđenja Izvor: Promo

Četvrta epizoda serije “Ubice mog oca” koja je premijerno na programu TOP kanala večeras od 20 časova, donosi nova uzbuđenja.

Nova sezona serije “Ubice mog oca”, koja se svakog ponedeljka emituje na TOP kanalu, ponovo je osvojila publiku uključivši još jedan slučaj koji stara ekipa, uz pomoć novih likova treba da reši.

Nakon treće epizode serije “Ubice mog oca” u kojoj je publika imala prilike da vidi prve važne tragove koji su glavne junake uputili u novi ugao istrage, radnja četvrte epizode postaje još uzbudljivija.

Mirko iako suspendovan radi na otkrivanju veze navijača sa pucnjavom u kafiću. Tabloidi mu prave pakao od života ali i njegova žena.

Nakon novog pokušaja Žikinog ubistva u bolnici, Aleksandar mora da zagrebe po prošlosti svog pokojnog oca koji je nekada bio na čelu narkotika. Marjanović mu iz prikrajka prati poteze iako Aleksandar sakriva stvari...

Pratite rešavanje ovog uzbudljivog slučaja svakog ponedeljka od 20 časovana novom TOP kanalu, koji može da gleda Srbija, Bosna, Makedonija, Crna Gora, kao i cela naša dijaspora, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, IKOM-u i NetTV Plus-u, već u osnovnom paketu.

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Stanković Predrag

Da li je sinoć 1.1.2018 bila 3 (treća) ili 4 (četvrta) epizoda druge sezone Ubica mog oca ili ste vi napravili štamparsku grešku?

78 60

Matej Stefanovic

Treca je bila a sutra je cetvrta epizoda 2. sezone :D

19 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo