Rade Zagorac – pesnički pozdrav 2017. godini

Rade Zagorac – pesnički pozdrav 2017. godini Izvor: Getty Image/ Pool

Košarkaš Real Betisa Rade Zagorac na zanimljiv način se oprostio od 2017. godine, koja je, po svemu sudeći, bila veoma turbulentna za 22-godišnjeg košarkaša.

Rade Zagorac Izvor: David Dow/Getty Images

Zagorac je posle otkaza u Memfisu bio na vratima Partizana, ali je dogovor između menadžera Miška Ražnatovića i uprave crno-belih propao.

Bivši igrač Mega Leksa je tako nastavio karijeru u Real Betisu.

Na svojoj zvaničnoj fejsbuk stranici se na zanimljiv način obratio svojim pratiocima, ali i oprostio od svega što mu se dogodilo u 2017. godini.

"Dragi Decembre, Januar je. Znam da nam imena zvuče čudno i nemam baš ideju ko ih nam je namenio, ali pokušaću da te ne zadržavam previše, ionako nam je već dovoljno neprijatno.

Pišem ti ovo pismo nadahnut iskustvima koja su se dogodila izmedju mene i tebe. Raznolika su i bila mi je potrebna jedna čitava paleta kako bih mogao da ih naslikam, doduše, slikao sam ih samo u glavi, jer kažu da jedino tu boja nikada ne izbledi.
Možda je malo neobično što ti pišem na ovaj način, ali neobično je i što ima onih koji mene vezuju za nekakve početke, a tebe za nekakve krajeve…možeš li da veruješ u to?

Da ne dužim mnogo, svestan sam da me zbog ovoga nećeš previše voleti, ali moraću da budem jedan od onih loših tipova, koji ti kažu kako se završava film za koji si konačno skupio lovu da odeš u bioskop i pogledaš ga kao čovek. E baš taj. Dobro, malo bolji. Ali, oprostićeš mi ti već, ionako je kraj, a na kraju sve uvek bude okej, zar ne?", počeo je Zagorac svoje "pismo".

Komentara 1

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

kosmos i nezna da postojimo

bravo kralju !!! zato volim kosarku jer je igraju ovakvi sportisti!!!

2 0

* Sva polja su obavezna