Vučić: Plašim se da ćemo morati da uvozimo radnike

Vučić: Plašim se da ćemo morati da uvozimo radnike Izvor: N1
Ilustracija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbiju u 2018. vidi kao državu koja će čuvati nezavisnost, nastaviti reforme na evropskom putu i sačuvati mir i stabilnost.

On je za Radio Beograd rekao da očekuje da Srbija ekonomski napreduje i sačuva javne finansije, a najavio je da će država i dalje raditi na smanjenju nezaposlenosti.

“Ja se samo plašim da ćemo morati da uvozimo radnike iz drugih zemalja, ali da dođe i to vreme, pa ćemo tu brigu da brinemo”, kazao je predsednik Srbije.

Prema njegovim rečima, veliki problem biće da se mladi naučnici zadrže u zemlji.

“Nećemo ih lako sačuvati, ali borićemo se da ih proizvedemo što više, pa da ih onda u što većem broju čuvamo u našoj zemlji”, rekao je Vučić.

Komentara 470

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Baka

Толико нам добро иде да радници БЕЖЕ из Србије, јер од "плата" не може да се преживи. Овај или је ЛУД или БЕЗОБРАЗАН или је и ЛУД и БЕЗОБРАЗАН?!

1 0

Baš tako!

Nemam reči. Stidim se ovakvih izjava tzv. Predsednika Republike Srbije. Prosto sramota me što su nam najbolji pobegli, a neznalice preko partije zaposlene. Od ministarstava i javnih preduzeća su napravili pornografsku industriju. Sve starlete su pokupili da ne budu na ulicama i da javno ne prave skandale sa političarima, a to niko neće da objavi i da se pozabavi sa tom temom.

21 0

Darko

Kad pogledam kroz prozor vidim kako se u Srbiji lepo živi . Vidim kontejnere i ljude koji se hrane na kontejnerima . E , blago nama sa ovim AV. Covek izgubljen u svim dimenzijama.

20 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo