Janković o dogovoru DS i Nove: Naći ćemo se na kraju puta

Janković o dogovoru DS i Nove: Naći ćemo se na kraju puta Izvor: FoNet/Aleksandar Levajković

Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković je izjavio da dogovor Demokratske stranke i Nove stranke o zajedničkom kandidatu na izborima za Skupštinu grada Beograda ne vidi kao umanjivanje bilo čije izborne šanse.

Janković je novinarima kod novogodišje jelke u Beogradu kazao da veruje da će se svi zajedno naći "na kraju puta" - u "oslobođenom Beogradu i oslobođenoj Srbiji".  

On je dodao da će "zajedno graditi institucije, da neće biti manje zlo i vratiti se u začarani krug".

"Želim im svaki uspeh i ne vidim to kao umanjivanje bilo čijih šansi. Podsećam još jednom da je drugi princip za saradnju opozicije da naš cilj mora da bude rušenje ove štetočinske vlasti, a ne međusobno pozicioniranje i prevlast", rekao je Janković o dogovoru DS i Nove stranke o zajedničkom nastupu na predstojećim beogradskim izborima. 

saša janković Izvor: FoNet/Aleksandar Levajković

Janković je ranije kazao da će Pokret slobodnih građana podržati kandidaturu Dragana Đilasa na izborima za Skupštinu grada Beograda.

Komentara 68

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Djekson

Smesno je Dajte da vidimo sta ce da Promene kada dodju na vlast koja su ima obecanja Oni se samo.Sastavljaju Rastavljaju Niko nista ne Govori sta ce uraditi Sam jednostavno hoce da obore vlast Dosadno je vise

0 2

Mikailo

Prijatelju šta ?Šta će da urade?Radiće kao sav normalan svet,neće sigurno rušiti noću i kupovati svake godine novogodišnje jelke,neće penzionerima davati popust na ukop nego novčanu pomoć za života,neće konstantno poskupljivati vrtiće ,ispitaće sve sumnjive poslove ekipe na vlasti a toga ima oho,ho.Malo li je?

13 0

Šta je tu je !

Šteta što niste uspeli da se dogovorite o jednoj koloni ! Itekako će opozicija biti hendikepirana za rad na terenu.Na žalost, to je 50% uspeha.Da ste ujedinili snage koliko toliko bi anulirali prednost armije botova po ulicama BG !Ipak nadam se čudu i želim Vam sreću!

14 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo