Dečiji hor Čuperak obradio “Wartburg Limuzinu” Atheist Rapa

Dečiji hor Čuperak i Vladimir Radusinović Radule iz benda Atheist Rap snimili su zajedno novu verziju čuvene pesme „Wartburg Limuzina“.

Izvor: YouTube/Deca pevaju rokenrol

Vladimir Radusinović Radule,u pesmi svira gitaru (i recituje u uvodnom delu), a zajedno sa Svetlanom Milić, koja vodi Hor Čuperak, uradio je novi aranžman za “Wartburg Limuzinu“.

“Prezadovoljan sam celokupnom saradnjom sa horom Čuperak, od početnog kontakta, prvog snimka probe hora, samog snimanja do finalnog miksa. Takođe smo počastvovani izborom pesme i načinom na koji je obrađena - to jeste dečiji hor, ali je pristup svemu istovremeno i ozbiljan i zabavan. Moja uloga je bila da postavim gitarsku podlogu na kojoj će hor doći do izražaja i to je to, ostatak posla je bio u produkciji studija i hora Čuperak”, rekao je Radule.

Dodao je i da su klinci iz hora vredni, talentovani i dobro usmereni što se tiče muzičkih vrednosti koje gaje.

Ovom prilikom bih još jednom pozdravio i zahvalio se svima na saradnji. Želim im puno zabave u daljem radu, u čiji kvalitet ne sumnjam“, poručio je frontmen “Atheist Rapa”.

Snimak je nastao u studiju Čuperak, a sve je snimio Arpad Balaž. Deci je inače bilo izuzetno zabavno dok su snimali pesmu zajedno sa Raduleom u studiju koji se nalazi u njihovom rodnom gradu Kikindi.

Autorka ilustracije koja prati pesmu je Nina Milenović Jovanović, a projekat su u drugoj fazi podržali Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Kulturni centar Pančeva, Hor Čuperak i Digimedia PR.

Tagovi: Atheist Rap , hor , muzika

Komentara 21

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

hemac

Pitam se u šta će izrasti deca čiji roditelji komentarišu da je ovo "prelepo", da "se naježio", da "je zaplakao od sreće" i slično...

1 0

hemac

Pitam se u šta će izrasti deca čiji roditelji komentarišu da je ovo "prelepo", da "se naježio", da "je zaplakao od sreće" i slično...

0 0

Gaga

Predivno!! Ta deca imaju mnogo autorskih decijih pesama, Ceca radi sa njima sa puno entuzijazma i srca... A ovakve pesme samo treba da nam daju nadu da ima dece koja nece slusati grand i pink!!!

3 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo