Janković: BIA da objavi dokumenta, tužiću tabloide

Janković: BIA da objavi dokumenta, tužiću tabloide Izvor: N1

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković najavio je da će tužiti provladine tabloide koji su objavili lažne informacije da je bio saradnik tajnih službi, prenosi Danas.

"Javno ovlašćujem i pozivam Bezbednosno informativnu agenciju (BIA) da objavi dokument kojim sam ikada zaključio saradnju s njom", naveo je Janković.

On je pozvao i Ministarstvo odbrane da objavi sva dokumenta koja poseduje, a koja govore o njegovom nepostojećem ratovanju u Vukovaru i na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Janković je upozorio i da je Srpska napredna stranka potpuno politizovala i zloupotrebila sektor bezbednosti, "ne libeći se najbrutalnijih i najopasnijih laži".

Komentara 26

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

DN

I drugi su tražili otvaranje dosijea DB-a( BIA ), Drašković, Čanak, ...pa više od 20 godina lome klupe u Škupštini Srbije . Janković traži da BIA objavi ako ga ima u svojim dosijeima ...to znači da ga nema ? Događaji pokazuju drugačije , ako je neko u stanju da prevari 600 hiljada glasača , negde ga ima ( služba u službi kako kaže "Insajder") ni jedna prevara ne traje dugo ....

1 0

Sava

A VBA? :)

3 1

SINIŠA

Na slici se vidi da je bio pripadnik garde,vojni policajac,pametnom dosta

3 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo