Fondacija "Marinko Madžgalj" u borbi protiv raka pankreasa

Porodica Madžgalj i Srpski pankreasni klub, na čelu sa profesorom Dejanom Radenkovićem i profesorom Srbislavom Kneževićem, osnovali su fondaciju “Marinko Madžgalj”.

Udruženje za cilj ima prikupljanje sredstava za edukaciju zdravstvenih radnika, kao i podizanje svesti o raku pankreasa, značaju prevencije i rane dijagnostike.

Više o novoosnovanoj fondaciji u Danu uživo TV N1 govorio je profesor Dejan Radenković, predsednik Srpskog pankreasnog kluba:

Izvor: N1

Komentara 5

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Evita

Tu spasa nema. Tri drugarice sam izgubila u kasnim 40 tim. Plus majku u ranim 70 tim. Suvise mnogo u okruzenju samo jedne osobe?

29 2

Fondacija EKS

Razmere okupacije se vide i na bolesnima, kojima se uporno ne dozvoljava da sami izaberu način lečenja. Hoćemo smolu i cvetove kanabisa u apotekama, umesto na crnom tržištu! Čak je i Svetska zdravstvena organizacija priznala lekovitost i hitnost za početak naučnih studija i primenu leka na pacijentima. Dosta više ćutanja, život ne sme da čeka!

48 11

Закон и спиновање

"Хоћемо смолу и цветове канабиса у апотекама...". Нема ћутања, постоји строга и јасна процедура за увођење медицинског канабиса као лековитог средства, које може да олакша одређене тегобе. Пацијенти, по закону, треба да буду обавештени о свом лечењу, с којим могу да се (не) сложе. Али, канабис н и ј е лек, молим Вас не обмањујте јавност!!

1 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo