Treća i četvrta sezona "Ubica mog oca" ostaju na TOP kanalu

Treća i četvrta sezona "Ubica mog oca" ostaju na TOP kanalu Izvor: Promo

Nakon izuzetno uspešne saradnje na produkciji serije "Ubica mog oca 2" i velikog uspeha prve i druge epizode druge sezone serije, premijerno prikazane na novom TOP kanalu u okviru platformi United Grupe (SBB, Total TV, Telemach), United Media je, u saradnji sa Direct Mediom, postigla dogovor sa američkom kompanijom Dandelion productions o saradnji.

Pomenuta višegodišnja saradnja s Dandelion productions, pod rukovodstvom Predraga Gage Antonijevića, podrazumeva ulaganje od čak 10 miliona evra. Na realizaciju odmah dolaze treća i četvrta sezona “Ubica mog oca” i serija “Zaspanka za vojnike.”

U okviru ovog budžeta, za potrebe TOP kanala, takođe će ekskluzivno biti proizvedeni i drugi serijski programi i formati.

Prva i druga epizoda UMO bile su najgledaniji program kod gledalaca SBB platforme. Gledanost je u proseku bila preko 20 posto "share-a", daleko iznad nacionalnih kanala u periodu od 20:00 do 21:00, prema podacima TVbeat-a merenih na celoj bazi korisnika.

TVbeat (tvbeat.com) je najmoderniji sistem merenja gledanosti koji se koristi na evropskim kablovskim, IPTV i drugim digitalnim platformama za gledanje TV-a.

Komentara 13

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Veljko

Baš ga ubijaju..

10 2

Neko nebitan

U prvoj epizodi niko da spomene Kostu,sve se vrti oko Šojićeve Micike. Ne kazem da lose glumi,ali ipak je manje bitna od likova iz prve sezone. Ocekujemo bolje epizode.

5 3

ako

Ako bi se setili da stave malo titlova za gluve ljude da i oni to mogu pogledati bilo bi mi interesantno ....ovako nije

23 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo