Udomiteljka odbila da uspava malo drugačije štene pit bula

Udomiteljka odbila da uspava malo drugačije štene pit bula Izvor: Petface.net

Nakon što je udomiteljka, medicinska sestra iz okruga Vestčester, u američkoj državi Njujork, poželela dobrodošlicu u svoj dom malenom pit bulu koji se borio za svoj život, znala je da je ispred nje velika borba. Bez obzira na probleme koje je malena Saša imala, Mari DeMarko ju je volela jednako kao da je zdrava.

Rođena početkom septembra sa rascepom nepca, Saša nije mogla da sisa i bila je u opasnosti da ugine već prvog dana svog života. Spasilac životinja Kortni Belu je pozvana i nakon što su uvideli da je Saši potrebna hitna nega, odveli su je kod Meri koja je imala veliko iskustvo u brizi o bolesnim mačićima.

Tada je otkriveno da Saša boluje i od hidrocefalusa, to jest nakupljanja vode u lobanji, da ima respiratornu infekciju, infekciju urinarnog trakta, kao i ortopedske probleme.

"Ima sjajnu i veliku volju i odlučnost", rekla je udomiteljka DeMarko.

Uprkos velikim problemima sa kojima se Saša susrela nakon tri i po meseca života, ona je sve jača iz dana u dan, a sada čak i nosi divne haljinice i džempere kako bi se utoplila, a njena udomiteljka uživa u duštvu ovog malenog borca.

Tagovi: pas , petface

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Valkyrie Operation

Ne kaže se džabe , najbolji prijatelj čoveka .

37 0

Oficir Oficir

Misonja mali :)

44 0

Mister No

Pozdravljam dobru volju i zelju da se pomogne jadnim i nezasticenim zivotinjama jer verujem da nije ljudski rod tako nisko pao danas se ne bi mucila sva stvorenja koja su nam data u amanet da se brinemo o njima.....

41 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo