Aja Jung gošća Tri tačke

Sa Ajom Jung razgovarali smo o Festivalu igre. Gosti emisije bili su i Vladimir Vinkić i Biserka Petrović, umetnici koji su radili na filmu "S ljubavlju, Vinsent-Misterija Van Goga" koji se premijerno prikazuje kod nas ovih dana.

Izvor: N1

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

svedok

Da li je moguće da Jung bez stida i srama, govori o poštenju do koske, uloženoj energiji i vremenu utrošenom čak na ličnu štetu, sve zarad festivala? S obzirom da se radi o njenom privatnom festivalu i treba u njega da uloži energiju i vreme, ali ne i novac srpskih poreskih obveznika, koji godinama u ogromnim iznosima dobija iz republičkog i gradskog budžeta, na štetu svih ostalih aplikanata. Ono o čemu se ne govori, je dopunjavanje dobijenih iznosa i putem takozvanog diskrecionog prava ministara, ili potpisivanjem protokola o sufinansiranju programa BFI. Zato, o svom poštenju do koske, Jung nikako ne bi smela da govori, jer to nikako ne odgovara istini.

6 1

profesorka baleta

O čemu to priča dotična? Čemu je to nju scena naučila, o kakvom je drilu reč, o kakvim aplauzima, kada nikada nije igrala balet i nikada nije bila balerina. Ona je privrednik u kulturi i uvoznik gotovih projekata. I sama je rekla da su trupe koje dolaze na BFI, na turneji i da posle Pariza ili drugih gradova, dolaze u Beograd i Novi sad. Znači da ih nije ona specijalno iz belog sveta dovela na BFI, već agencija koja to radi za nju, koju debelo plaća i koja se time profesionalno bavi. To se tako radi i nije u redu da dovođenje trupa na BFI, pripisuje sebi. Sa budžetom kojim raspolaže, to i nije teško. Inače, Gala Jovanović nikada nije bila zainteresovana da ostane i igra u Beogradu. Uvek je želela da ode u inostranstvo , što je i učinila.

4 1

Dođoškinja

Je l' ona napredni kandidat za gradonacelnika?

4 2

* Sva polja su obavezna