Rex se oprašta od publike, "javno pakovanje" sećanja

Rex se oprašta od publike, "javno pakovanje" sećanja Izvor: Fond B92

U Kulturnom centru Rex do 30. decembra traje "javno pakovanje". Cela nedelja biće ispunjena bogatim dnevnim i večernjim programima kojima će se ovaj kulturni centar, nakon 23 godine, sa dobro poznate lokacije na Dorćolu, oprostiti od prijatelja, saradnika i publike.

Programi koje će publika moći da prati tokom dana od 12 do 17 sati, kao i u večernjim terminima, predstavljaju neke od najprepoznatljivijih programa koje je Rex kreirao tokom u različitim oblastima, kao i podsećanje na neke od njih kroz glednja, čitanje i slušanje onoga što čini arhivu ovog kulturnog centra.

"Danas recimo pakujemo iskustva, sećanja na pozorišne programe, kao što je Nezavisna asocijacija teatara koja je ovde radila. Sutra ćemo pakovati programe koji imaju veze sa savremenim plesom, uveče sutra i prekosutra su na redu muzicki programi Bez buke i Ring Ring", rekao je Nebojša Milikić, urednik programa u Reksu.

Kako je dodao, "javno pakovanje" biće završeno u subotu ženskim danom i specijalnom projekcijom Slobodne zone, festivala koji je prve korake napravio u tom kulturnom centru, a sada je jedan od najvećih filmskih festivala u zemlji.

Izvor: N1

Tagovi: kc rex

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Citizen K.

E to smo mi !

13 0

BG

:(

17 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo