Druga epizoda "Ubica mog oca", pogledajte šta vas očekuje

Druga epizoda "Ubica mog oca", pogledajte šta vas očekuje Izvor: Promo

Drugu epizodu serije "Ubice mog oca" možete pogledati ove nedelje na TOP kanalu. Prva epizoda dala nam je nagoveštaj koliko će dilema, sukoba, dinamičnih scena i intriga biti uključeno u nastavak serije "Ubice mog oca".

Kreatori serije su, osim akcije, obračuna i neizvesnih situacija, uključili i emotivnu stranu protagonista, pa smo tako već u prvoj epizodi mogli da vidimo inspektora Jakovljevića u malo drugačijem svetlu. Nakon što su gledaoci imali prilike da odgledaju prvu epizodu, vrate se omiljenim junacima i zainteresuju se za novi zaplet, otkrivamo vam sadržaj druge epizode:

Aleksandar se krivi za Jelenino ranjavanje i posledice koje je ono ostavilo. Zato je još odlučniji da pronađe ubice, istraga se razvija u nekoliko pravaca, počinju prva saslušanja, jasno im je da je pucnjava naručena. Pojavljuje se i misterizono nestali Marjanović, koji u svom tom haosu preuzima mesto direktora policije, ali ni Obradovićka se ne predaje. Aleksandar mu ne veruje više, samo misli na Jelenu...

Nastavak rešavanja novog uzbudljivog slučaja, gledaoci će moći da prate svakog ponedeljka od 20 časova na novom TOP kanalu, koji može da gleda Srbija, Bosna, Makedonija, Crna Gora, kao i cela dijaspora, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, IKOM-u i NetTV Plus-u, već u osnovnom paketu.

Izvor: YouTube/ Ubice Mog Oca

Tagovi: ubice mog oca , serija

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Miloš

Da li zna neko kad je repriza možda??Sinoć sticajem okolnosti nisam mogao da gledam,a ne bih da propustim epizodu??

11 5

Svetlana

I ja nisam stigla da odgledam, molim ko zna da kaze kada je repriza 2.epizode. Hvala.

1 18

lazar bojanic

serija je odlicna !

6 14

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo