Menson o zlostavljanju: Obratite se policiji, a ne medijima

Menson o zlostavljanju: Obratite se policiji, a ne medijima Izvor: Reutes/STRINGER Mexico

Američki hevi metal muzičar Merilin Menson progovorio je o optužbama za seksualno uznemiravanje koje već mesecima potresaju Holivud. Žrtve, prema njegovim rečima, treba da se obrate policiji, a ne medijima.

Menson je u intervjuu za britanski Kanal 4 bio upitan o aferi koja mesecima potresa Holivud, naročito imajući u vidu da je njegova bivša verenica – glumica Rouz Mekgovan, jedan od najglasnijih u optužbama protiv ozloglašenog holivudskog producenta Harvija Vajnštajna.

"Nisam iznenađen, mada nisam znao mnogo od tome dok smo bili zajedno. Samo ne bih želeo da ovo skrene pažnju svetske javnosti sa umetničkog elemeta Holivuda, i da to upropasti filmsku industriju”, poručio je Menson, prenosi NME.

Kontroverzni metalac ističe i da je kada se neko žali na nešto što nija baš toliko ozbiljno kao pravi seksualni napad, to uvredljivo za ljude koji su zaista žrtve zlostavljanja.

“Iznerviram se kada neko kaže: 'Neko mi je dao neprikladan poklon' ili nešto slično. To nije isto kao kada vas neko povredi. Ako imate nešto da kažete, trebalo bi prvo da se obratite policiji, a ne medijima. Tako bih ja uradio”, rekao je Menson.

Dodao je i da se ne protivi postupcima svoje bivše verenice, ali da mu sveta efekat lavine koji se kasnije dogodio i koji bi mogao da upropasti čak i živote onih ljudi koji to ne zaslužuju.

Izvor: YouTube/Channel 4 News

Komentara 10

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

patriota

ljubomora i zavist su cudo !Ko vas je ucio da pljujete po tudjem uspehu.. to ima samo na Balkanu.. cim je neko uspesan i napravio je neke pare od toga ... mora da je to neka prevara.. e pa nije gospodo umetnost je slobodan izrazavanja svakoga onoga ko je stvara ,a na nama je da je prihvatimo ili ne prihvatimo kao takvu.. ali ako je vecina prihvata i kupuje ... onda tu mora da ima neceg vrednog... pozdrav za sve " skupljace" umetnickih vrednosti...kao izraz ne tolerntnog ophodjenja prema drugima ,a narocito onima koji su uspesni u "prodvanju' svoje umetnosti...

3 0

Skromno Primećujem

Ovo je jedan retko pametan čovek. U svakom intervjuu koji sam pročitao ili odgledao svaka reč mu je uvek bila na mestu.

25 2

Ceca

Tako je Mensone! Konačno da neko izgovori nešto,na ovu temu, što ima veze sa logikom i mozgom.

76 5

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo