Rasprodate ulaznice za januarski repertoar JDP-a

Rasprodate ulaznice za januarski repertoar JDP-a Izvor: Promo

Za svega dva dana rasprodato je skoro 12.000 ulaznica za januarski repertoar Jugoslovenskog dramskog pozorišta (JDP).

U akciji "Popust na umetnost – karte za 100 i 200 dinara", koju je JDP realizovao zajedno sa Rajfajzen bankom, publika je imala priliku da kupi karte za predstave na scenama "Ljuba Tadić" i Studio JDP.

Prodaja je počela u petak 22. decembra u 10 časova, a biletarnica je radila do 30 minuta posle ponoći kako bi se svima koji su tog dana stali u red omogućilo da kupe ulaznice. Prodaja je završena u subotu 23. decembra u 18 časova.

JDP se u saopštenju zahvalio publici na poverenju, razumevanju i strpljenju. 

Tagovi: jdp

Komentara 12

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Pera ložač

Ova priča samo potvrdjuje činjenicu koliko smo mi siromašan narod.Isto tako je nerealno da cena ulaznice za pozorišnu predstavu može trajno da bude 200 dinara,ali je za naše prilike potpuno nerealno da ulaznica bude čak 2.300 dinara za neke predstave.Da porodica samo jedanput ode u pozorište mesečno mora da izdvoji 10.000 dinara.Ko to može da uradi sa platom od 300 eura.Ovako ispada da samo pokondirena tajkun i poslanici mogu u pozorište.

5 0

Gass

ma bravo, jeftin populizam na delu - cenom ulaznica od 100 i 200 dinara se ne postiže baš ništa, osim što se bagateliše kultura.. za jelku 83K, a za ulaznicu 100 dinara

8 9

Ben

Ovo je bas tuzno. Toliko mladih satima ceka da kupi neku jeftinu kartu. Srbijo, stidi se! Sramno je da ti ljudi ne mogu da odu normalno u pozoriste. Ma sta ce im to, kad imaju farme, parove...

18 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo