Šta nas očekuje u sledećoj epizodi “Ubica mog oca”

Šta nas očekuje u sledećoj epizodi “Ubica mog oca” Izvor: Promo

Prva epizoda druge sezone serije “Ubice mog oca“, koju smo u ponedeljak premijerno gledali na TOP kanalu, donela je zanimljiv slučaj koji će inspektor Jakovljević rešavati u narednih 11 epizoda i nove likove koje tumače Sergej Trifunović, Milena Vasić i Miša Janketić.

Očekivanja od nove sezone su velika, a prva epizoda dala nam je nagoveštaj koliko će dilema, sukoba, dinamičnih scena i intriga biti uključeno u nastavak serije “Ubice mog oca”.

Početak nove sezone obeležila je i pesma Šabana Šaulica “Nemam više nikoga” koju je napisala Aleksandra Kovač i koja je značajno doprinela emotivnoj atmosferi prve epizode.

Kreatori serije su, osim akcije, obračuna i neizvesnih situacija, uključili i emotivnu stranu protagonista, pa tako već u prvoj epizodi možemo videti inspektora Jakovljevića u malo drugačijem svetlu.

Nakon što su gledaoci imali prilike da odgledaju prvu epizodu, vrate se omiljenim junacima i zainteresuju se za novi zaplet, premijerno Vam otkrivamo sadržaj druge epizode:

Aleksandar se krivi za Jelenino ranjavanje i posledice koje je ono ostavilo. Zato je još odlučniji da pronađe ubice, istraga se razvija u nekoliko pravaca, počinju prva saslušanja, jasno im je da je pucnjava naručena. Pojavljuje se i misterizono nestali Marjanović koji u svom tom haosu preuzima mesto direktora policije ali ni Obradovićka se ne predaje. Aleksandar mu ne veruje više, samo misli na Jelenu...

Nastavak rešavanja novog uzbudljivog slucaja, gledaoci će moći da prate svakog ponedeljka od 20 časova na novom TOP kanalu, koji može da gleda Srbija, Bosna, Makedonija, Crna Gora, kao i cela dijaspora, na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, D3i, IKOM-u i NetTV Plus-u, već u osnovnom paketu.

Izvor: YouTube/ Ubice Mog Oca

Tagovi: ubice mog oca , serija

Komentara 43

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dane

Serija je odlicna, ali glavna uloga nije bas legla g. Kosticu. Nisam puno pratio njegov rad, ali u ovoj ulozi mi bas deluje ocjano, nadam se da se u drugima bolje snalazi, mada sumljam ;-)

6 32

Dragana

Dok ti sumljas, nama je sve jasno

27 5

Milica

@Dragana haahha top,top, top!

6 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo