Najbolji finansijski direktor 2017. godine

Najbolji finansijski direktor 2017. godine Izvor: Promo

Udruženje finansijskih direktora Srbije (UFDS) je 15. decembra u hotelu Kraun Plaza za finansijskog direktora godine proglasilo Ivana Kostadinovića iz kompanije Bambi a.d. Požarevac.

"Ovo je veliko priznanje za mene jer dolazi od stručnih i kompetentnih kolega čije mišljenje izuzetno cenim i uvažavam. Sa druge strane, ovo je i velika satisfakcija da budem još bolji i uspešniji u svom poslu", rekao je Kostadinović.

Predsednik UFDS Milan Bukumirović je izjavio da je cilj izbora da se podigne svest domaće javnosti o važnosti finansijske struke i jačanje uloge finansijskih direktora u privredi i institucijama od značaja.

UFDS, koje je osnovano 2014. godine, je jedina strukovna asocijacija koja okuplja finansijske direktore i rukovodioce sektora finansija na teritoriji Republike Srbije.

Članovi UFDS upravljaju finansijama u kompanijama koje ostvaruju 4,7 milijardi evra prihoda i zapošljavaju 32.000 ljudi.

Tagovi: UFDS

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ivan

Toliko malicioznih komentara...zar je tesko da cestitamo na vrlo lepom priznanju...korektno je radovati se uspehu drugih. Cestitam Ivane

4 0

Trska Preko Puta

Ala su ljudi ograničeni... Članska karta kao veza u privatnoj firmi. Koliko glup treba da budeš da veruješ u to? Pa da li bi vi kao vlasnik firme zbog članske karte zaposlili neznalicu da vam traći novac jer ga plaćate, a da ne doprinosi?

2 0

Rajko Dorcol

Ovaj momak je sa tri godine radnog staza dobio ovo priznanje? Znamo svi kako se dodeljuju nagrade u Srbiji pa i u svetu. Samo na poklon

2 3

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo