Obojeni Program album predstavlja koncertom 23. decembra

Obojeni Program album predstavlja koncertom 23. decembra Izvor: Promo

Obojeni Program će ovog meseca objaviti svoj dugoočekivani live album. Koncertna promocija albuma Obojenog Programa biće održana u sali Amerikana Doma omladine Beograd u subotu, 23. decembra.

Vinilno izdanje (Odličan Hrčak - Srbija, Dallas Records - Slovenija i Hrvatska) zove se "Exit 2017"​ i na njemu će se naći spektakularan nastup koji je kultni novosadski bend priredio na glavnoj bini EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi u julu ove godine.

U poslednjih nekoliko godina beogradska publika je Obojeni Program bila u prilici da vidi u intimnim klupskim okruženjima, a za promociju live izdanja "EXIT 2017", Kebra je sa ekipom odlučio da se preseli u veću salu, a sa druge strane i dovoljno intimnu, u salu Amerikana Doma omladine Beograda, saopštili su organizatori.

U subotu, 23. decembra, njihovi gosti biće mladi beogradski sastav Vizelj. U Hrvatskoj kažu da ih tri reči najbolje opisuju: "Nabrijano, besno, električno", da "pokazuju kako se praši dobar rock and roll", a Nikola Vranjković je za njih rekao da "imaju nešto što su imali i Šarlo Akrobata i rana Azra".

Tagovi: Obojeni program

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

sonja

Dosta nam je ispraznih tonova.. ja volim dobru muziku ali ovo je daleko od toga.. Evo slusamo Riblju Corbu ovo nema veze sa muzikom pogotovu od kad se prodao SNS festivalu u novom sadu koji se zvao Exit ...a sad ga Novosadjani zovu Blexit ...

3 3

PANTA

Tvojom slikom punim more

8 0

TM

Kebra King

14 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo