Zbog incidenata na derbiju privedeno 26 osoba

Zbog incidenata na derbiju privedeno 26 osoba Izvor: AFP/Peđa Milosavljević

Policija je pre, tokom i nakon jučerašnjeg večitog derbija privela 26 osoba i radi na identifikaciji učesnika tuče tokom utakmice, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Iz MUP-a navode da, po nalogu nadležnog tužilaštva, policija radi na identifikaciji osoba koje su učestvovale u incidentima tokom fudbalske utakmice između FK Partizan i FK Crvena zvezda.  

U tučama je, kako se dodaje, povređeno više lica, među kojima je i nekoliko stranih državljana.

Zbog sumnje da su izvršili krivična ili prekršajna dela pre početka utakmice, tokom trajanja, ali i nakon njenog završetka, u policijske prostorije je dovedeno ukupno 26 osoba, precizira se u saopštenju MUP-a.

Dodaje se i da policija preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti događaja i da će nakon identifikacije osoba koje su učestvovale u tučama, a po nalogu nadležnog tužioca, biti podnete odgovarajuće krivične ili prekršajne prijave.

Komentara 28

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Tako je

Organizovati susrete "navijača" na stadionu da se "druže" bez prisustva policije uz direktan TV prenos.

1 0

moma

Pravda za Franju Tuđmana ! On je mnogo zadužio FK Partizan. Recimo, dao im je da nose crno-bele dresove umesto crveno-plavih (kada su osnovani). Kasnije su igrači morali da oblače i majice sa glavudžom kriminalca, a danas, da su ovi nadvladali, Partizan bi možda igrao u dresovima sa šahovnicom ?! Nažalost, zbog gornjih priča, sport je kod nas odavno mrtav što se nacije i njenog zdravlja tiče. Niko normalan ne veruje da Srbija treba da uvozi hrvatske divljake i plaćenike za prljave poslove na tribinama...

4 6

Bisenija

Sada postoji velika sumnja za smrt onog dečka iz Francuske! Znači bezbednost gradjana je nula!

5 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo