Mihajlović: Sukob navijača na derbiju sramota

Mihajlović: Sukob navijača na derbiju sramota Izvor: N1
(arhiva)

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ocenila je da je sukob navijača na fudbalskoj utakmici između Crvene zvezde i Partizana, na kojoj je sinoć povređeno 20 osoba, sramota.

"Koga god da pitate rekao bi da je to sramota", kazala je ona novinarima navodeći da je i njen petnaestogodišnji sin, koji je bio na utakmici, rekao da je bilo "grozno".

Mihajlović je kazala da takvo ponašanje i takve scene nisu dobre za imidž domaćih klubova, ali i zemlje.

Na pitanje novinara zašto država ne primenjuje u praksi Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim terenima, ona je kazala da je to tema za ministra policije.

"Mislim da se čini sve što je moguće", rekla je Mihajlović i dodala da je i ona bila na prethodnim derbijima kada je sve izgledalo drugačije.

"Ovde je očigledno bilo problema unutar navijačkih grupa", kazala je potpredsednica vlade.

Komentara 48

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Predrag

Uz dužno poštovanje,Gospodjo Mihajlović,SVAKAKO saglasni smo s a VAŠIM konstatacijama,samo,umesto toga imamo utisak da ste trebali da kažete i šta ste preduzeli da sprečite ovo i buduca bestijalna divljanja,tj.da li ste sttane državljane TRENUTNO,NA STADIONU,ODLUKOM MOBILNOG SUDIJE,PROGLASILI PERSONA NON GRATA,STRPALI U LISICE,POSLALI NA AVION U SURČINU I DEPORTOVALI O TROŠKOVIMA DRŽAVE KOJOJ PRIPADAJU!?Domaće kre*ene,također tu,na licu mesta sa presudom od 3 do5 godina robije,spakovati u kamione,i pravo Požarevac,pod pažnju ovih što im zidate stanove od300€/m!?

1 0

Boban

Pa vi iz vlasti im to dopustate da bi narod imao o cemu da prica.Sledeci put cete dovesti mecke

5 0

Velikosrbin

Ova žena jedina shvata Evropu...

0 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo