Englezi: Najhaotičniji fudbalski derbi

Englezi: Najhaotičniji fudbalski derbi Izvor: AFP/Peđa Milosavljević

U sredu je odigran 156. večiti derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde, ali umesto dobrih poteza na terenu, ostaće upamćen po tuči na "jugu".

U toj tuči, u kojoj su se navodno tukli navijači Partizana između sebe, bilo je oko 20-tak povređenih, a čitavu situaciju su ispratili i strani mediji.

Britanski "Skaj" piše da je derbi protekao u znaku tuče, kao i da je policija bila primorana da reaguje.

U tekstu se navodi da je nasilje na tribinama u večitom derbiju normalna pojava od raspada Jugoslavije od 1992. godine, kao i da je ovo najhaotičniji fudbalski derbi.

Što se tiče samog fudbala, pomenuli su rezultat meča i strelce tek u jednoj rečenici.

Komentara 35

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

maštamireče!?

Koliko se ja sećam, a sećam se, bio je pokušaj državnog udara u Makedoniji (kad tamo vidjen i Lazanjski), pa državni udar u Crnoj Gori (a tamo uhapšena ekipa Srba na čelu sa Dikićem i grupom Rusa), pa zašto ne bi i u Srbiji bilo isto. Jer niko ozbiljno nije shvatio ORUŽJE U JAJINCIMA, NAPAD PIJANOG I DROGIRANOG VOZAČA NA KOLONU PREDSEDNIKA; Sada stižu i pisma i sl. Bilo bi jako dobro da sve te pretnje prati neko iz DB na čelu sa Gašom, ali da o tome ne priča nikome. Ali, očigledno je da toga nema, pa onda kreću izmišljotine. Što se mene tiče, predsednik države mora biti zaštićen makcimalno, jer se sećam Djindjića, ali bez tolike buke. Ćutite i radite svoj posao. Za to vas plaćamo svakog meseca!

0 0

ненад

а зашто редакцијо не напишете које изазвао хаос? да смо ми изазвали вероватно се вест не би скидала пет дана.

0 0

Radovan VII

Ovakvim tekstovima radite u prilog huligana i njihovoj "popularnosti". Mesto im je u crnoj hornici, sa cenzurisanim licima i imenima.

2 0

* Sva polja su obavezna