Palma objasnio koje evropske vrednosti podržava, a koje ne

Palma objasnio koje evropske vrednosti podržava, a koje ne Izvor: N1

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da se zalaže za evropske ekonomske vrednosti, ali da se nikada neće složiti sa gej brakovima ili sa održavanjem Parade ponosa u Srbiji.

Pošto mu je nedavno uručena nagrada "Najevropljanin", Marković je za Radio-televiziju Vojvodine na pitanje o tome šta za njega znači Evropska unija kazao da pod vrednostima EU podrazumeva da budu zaposleni svi koji žele da rade i da nezaposlenost iznosi najviše pet do šest odsto.

 "Osećam se kao Srbin i pravoslavac, porodica je za mene zakon. Nikada se neću složiti da dva muškarca uđu u brak - to je moj stav. Nemam ništa protiv tuđeg izbora, ali neka to rade u četiri zida, a ne da šetaju po Beogradu", kazao je lider JS iz Jagodine.

Upitan da li bi prihvatio da se veći broj migranata naseli u Srbiji, Marković je kazao da je "više za opciju" da se vrate odakle su došli.

"Ne mogu da zabranim nekome da kupi plac, ali veliki broj Srba je proteran iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, sa Kosova i Metohije, a njima još nismo pomogli jer nemamo dovoljno para. Trenutno je u Srbiji oko 7.000 migranata, to je veliki broj ali je pitanje dokle će trajati taj privremeni boravak", rekao je Marković.

Komentara 37

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

ProfesorKiksMaler

Ovo nagrađivanje malo govori o dobitniku, a mnogo o onima koji dodeljuju nagradu. Zajedničko im je podsmevanje ljudskim civilizacijskim vrednostima.

13 0

Dobronamerni

Negativac u akciji... Jedan od onih koji je glasao za smanjenje penzija... umesto za zakon o ispitivanju porekla imovine, kojim bi se stekla sredstva za finansijsku stabilizaciju državnog budzeta i sredstva za pokretanje privrednog razvoja i zapošljavanja.

27 0

RMN

Ej Srbijo, tugo naša...

23 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo