Blic: Srednjoškolcu na Dorćolu stavili nož pod grlo

Blic: Srednjoškolcu na Dorćolu stavili nož pod grlo Izvor: N1

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja odigrao se u Elektrotehničkoj školi "Stari grad" kada su zasada nepoznati počinioci jednom dečaku (16) stavili nož pod grlo, piše “Blic”.

Kako "Blic" saznaje, u Ulici visokog Stevana na Dorćolu, u toku dana došlo je do sukoba nekoliko dečaka, pri čemu je jednom od njih nož stavljen pod grlo.

Tinejdžer je prošao bez telesnih povreda, ali je pretpeo veliki šok, te pozvao svoje roditelje, a oni Hitnu pomoć.   Iz Hitne pomoći potvrdili su da je njihova ekipa danas intervenisala u toj obrazovnoj ustanovi, ali ozbiljnih povreda nije bilo. Pozvana je i policija i učesnici u ovom incidentu saslušani su u toku dana u stanici u Ulici majke Jevrosime, saznaje "Blic".  

Ni roditelji ni zaposleni u školi nisu želeli da o incidentu pričaju bez dozvole direktora, koji u toku popodneva nije bio dostupan za komentare.  

Tagovi: tuča

Komentara 29

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Novi Tito

Svatite jednu stvar!!! Ako je dete sin nekog iz sns dzaba policija dzaba sve dok se oni ne iskorene nema nam spasa!!

9 1

Južni

Je l' to - konačno - nasilje razvalilo školska vrata? Nastavnici su odavno nezadovoljni a sada postoje svi uslovi i za nezadovoljstvo roditelja. Ko još treba biti nezadovoljan da bi se krenulo u spašavanje škola i obrazovanja?

14 0

Cika Bull

E stari dobri EPŠ. I ranije su se desavale slicne stvari u toj skoli pa nije bila ovolika buka.

0 12

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo