Partizan: Šta bi bilo da se ovo dogodilo u Beogradu?

Partizan: Šta bi bilo da se ovo dogodilo u Beogradu? Izvor: FK Partizan
Milorad Vučelić i Miloš Vazura

Predsednik Partizana Milorad Vučević bio je šokiran napadom na kamernana i montažera klupske televizije pre meča Lige Evrope u Kijevu.

Četvrtica mladića su u neposrednoj blizini hotela pretukli goste iz Beograda, a ceo slučaj crno-beli su prijavili policiji i UEFA.

"Uznemirujući događaj. Neću da dajem političke ili ideološke naznake svega toga, ali ovako nešto još nismo doživeli da na ovaj način neko iz naše ekspedicije bude ovako brutalno napadnut, da su im teške telesne povrede nanesene na desetak metara od hotela. Kad budemo dobili zvaničan izveštaj, onda ćemo moći da komentarišemo da nije u pitanju samo navijanje, nego i nešto drugo. U svakom slučaju, nešto što se do sada nije događalo," rekao je Vučelić novinarima u Kijevu.

"Nadam se da dalje neće biti nekih ispada, šta da kažem. Žao mi je, učinićemo sve što je u našoj moći da povređenima pomognemo".

Reagovao je i direktor Partizana Miloš Vazura, koji se pita: "Šta bi bilo da se ovako nešto dogodilo u Beogradu!"

"Nadamo se da je to jedan od izolovanih incidenata, da nije organizovano, već da je to manja grupica. Osuđujemo napade, prijavili smo UEFA i policiji, dečko je otišao na ušivanje. Samo se pitam kakva bi reakcija bila da se to desilo u Beogradu. Nadamo se da ce počinioci biti uhvaćeni", kaže Vazura.

Komentara 14

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Miloščina

Predsednik "Partizana" je Milorad Vučetić, a ne Vučelić, kako izveštava neko ko ne voli, a mora da prenosi vesti iz mrskog mu kluba...

2 8

Душан

Najtužnije je što FB ni ne navija za nkp, samo radi za njih.

0 2

Gorčin

Pa bilo je mnogo gore.

15 1

* Sva polja su obavezna